Tävla om tyg!

Nu har jag äran att presentera en fantastisk tävling för alla er som har barn i er närhet; leksiden! Detta sker i samarbete med härliga webbutiken Alvehamn med vackra eko-saker för hela familjen! Alvehamn drivs av Thomas och Therese Lilliesköld. De och deraa barn och djur bor i Gnesta i Sörmland och webb-shopen sköts hemifrån. Till Alvehamn köper de in produkter som de själva skulle vilja använda. De tycker det är viktigt att varorna är både vackra, miljövänliga och av god kvalitét. Många av deras produkter görs av andra småföretagare som arbetar hemifrån och en del av produkterna designar och skapar de också själva!

Leksidenet är dansslöjor i mindre storlek. De kan dansas med, användas till utklädning, bädda ner dockor & gosedjur med och mycket mycket mer! :) Leksiden finns i hela regnbågens färger, och man kan också köpa en hel regnbåge med 7 sjalar till paketpris. Färgerna är mjuka, milda & harmoniska.

Leksidenet görs av Marilo Design och färgas för hand på en gård i Gnesta. Färgerna som används är helt giftfria och ofarliga. Sidenet som används är ofärgat råsiden, som i sig är en naturprodukt som är miljövänlig att framställa. Tack vare handfärgningen är varje bit leksiden helt unik!

 Marilo Design - Dansslöja

Jag som pedagog gillar att detta är en leksak med en inte förutbestämd funktion utan att den kan användas till allt och att endast fantasin sätter gränserna!


Våra fina läsare har nu chansen att knipa 3 st. leksiden!

Gör så här, gå in på Alvehamns hemsida och kika runt bland produkterna. Väl ut din eller dina favoriter och skriv sedan ner dem i detta kommentarsfält. Jag har redan spanat runt en massa gånger och förutom leksidenet har jag bl.a. fastnat för Strawberry fair-trosorna, trädgårdsvimplarna inspirerade av Feng Shui, giftfria modelleran, fina mamma/amningsklänningen i bambu för kommande graviditeter och den fina ekologiska denim-overallen!

Som vanligt har ni till måndagmorgon på er så stort lycka till!

Malin ♣

Tävlingen är nu avslutad, tack för er medverkan!

 


Kommentarer
Postat av: helen larsson

Hej!

Jag gillade precis allt på Alvehamns hemsida. Men elementslöjorna av siden var fantastiska, och bärsjalarna var underbara. Jag väntar mitt andra barn i sommar och skulle verkligen kunna tänka mig att bära bebisen i sidenbärsjalen.



Ha en härlig dag!

Hälsningar Helen

2010-02-03 @ 09:14:56
Postat av: Nora

Wow!Vad fantastiskt!Precis vad jag skulle vilja ge min lilla son!

Fastnade för allt nästan haha!Särskilt tyckte jag om elementsjalarna,modelleran och och mamma/amnings-klänningen(och sindensjalarna för barn förstås)!



I övrigt skulle jag bara vilja tacka dig Malin för den oerhört stora inspiration du ger!Det är så fint att "träffa" någon med liknande värderingar och så fina tankar om saker och ting!Fint att du ska vara hemma med Leon en längre tid,hur länge hade du tänkt?Har du hört talas om waldorf förresten?

Tänkte att du kanske skulle vara en person som var intresserad av det!Jag har valt waldorfförskola för min son,mycket p.g a egna erfarenheter då jag gått i Sveriges största waldorfskola,Kristofferskolan i Stockholm i tolv år!Jag bor i England(då min fästman är engelsman) och där börjar man inte waldorfförskola fören barnet är tre år!Så jag är hemma med honom tills dess!

Du är en stor förebild för mig på så många plan.B.l a beundrar jag dig stort för att inte sminka dig.Det är inget fel med smink,men jag är beroende av det.Känner att jag inte kan möta världen utan ett sminkat anlete.

Det skulle vara så skönt att komma ur det beroendet och istället ta hand om mig själv och min hud!



Tack för att du finns!



Kärlek från ett regnigt England!

2010-02-03 @ 10:51:59
URL: http://swedeinleeds.blogspot.com
Postat av: E

Då vi hoppas på ett till barn så var jag snabb med att spana in mammakläderna. Blev då hemskt förtjust i deras mammaklänning! Så den får jag väl säga är min favorit. Jättefina leksaker har de också så de måste jag nog kolla närmare på :)

2010-02-03 @ 16:27:42
Postat av: Ida Johansson

Inte för att jag är gravid eller ammar men jag bara älskade amningsinläggen i roliga färger! skulle jag egentligen köpa & ge min syster som ÄR gravid!



sjalarna var ju himla härliga med...



//ida

2010-02-03 @ 17:26:26
URL: http://idasmat.blogg.se/
Postat av: Johanna

Å jag gillade det mesta på den här sidan! (Synd att vi har köpstopp, haha!) Ullblöjbyxorna verkar vara exakt vad jag vill ha om vår familj föräras med ytterligare en baby i framtiden. Pyjamasarna var supergulliga också, de som hade bondgårdsdjur. Såna leksiden är något jag länge önskat till barnen... Hjälp, hade jag varit rik hade jag nog köpt det mesta... :-D

2010-02-03 @ 19:39:02
URL: http://ekofamiljen.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jättefina saker! Jag tyckte speciellt mycket om de olika bärsjalarna, amnings/gravidklänningen, stapelleksaken "grimm", ullskyddet från semilla baby och blöjbyxorna. Märks det att jag börjar längta efter en liten till? ;-)

2010-02-04 @ 00:21:13
Postat av: Alvehamn

Ett tips till alla som gillar gravid/amningsklänningen ;)

Vi kommer att ha "Mamma-veckor" sista två veckorna i Februari med specialerbjudanden på olika mamma-produkter, bland annat kläder. Kika in då!

2010-02-04 @ 08:00:04
URL: http://alvehamn.se
Postat av: Johan Melin

Många fina saker.... Fastnade för mysiga ullbärsjalar, färgglada amningsinlägg till mamma, härliga leksjalar till dottern som älskar att klä ut sig och stapelleksaker till lillebror.

Mvh Anna-Lena

2010-02-06 @ 00:05:51
Postat av: Carola

Min dotter skulle verkligen älska dansslöjorna. Hon går på waldorf-förskola och där har de många liknande leksaker, men det vore kul att ha sådana kreativa leksaker hemma med.



Även jag fastnade för många saker på hemsidan. Bland annat trädgårdsvimplarna, naturligt och giftfri modellera och förstås waldorfklossarna. Har lagt till hemsidan i mina favoriter och det lär nog snart bli en beställning.



2010-02-07 @ 09:10:43
URL: http://www.barnboksbloggen.se
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Nora: Men raraste du! Tack snälla! Du förstår inte hur glad du gör mig! Tack! Tack! Tack!



Många kramar!



Alvehamn: Men vilket tips! Toppen-bra!

2010-02-07 @ 19:55:56
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0