Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Halvsovande...zzz!
Gjort: Varit vaken sedan 03.20 så det känns som lunchdags nu! :) Tofu vaknade vid 3 och ville gå ut (då det är så här knaligt väder sover de lite lättare) så då var jag ner och bände upp ytterdörren (över 1 dm. snö hade blåst in på farstukvisten) och han bajsade. Efter 20 min. ville Lotus gå ut, gick ut och kissade och klev tydligen i Tofus bajs. Snön drev och yrde så han såg antagligen ingenting för annars är de otroligt duktiga på att inte trampa i skiten så att säga. Ingen såg det då han skuttade upp i sängen igen varpå Johan kände att det luktade bajs. Vi tände lamporna och började kolla och hittade då mindre mysigt klet under ena framtassen. Ner och tvätta den, bädda rent i hela sängen samt torka golven då det var charmiga tassavtryck everywhere! Vid det här laget var klockan 03.56 och Johan insåg att han hade lite skottning att ta sig för eftersom det kommit ca. 4 dm. snö inatt och på vissa ställen drivit så det var upp emot 70 cm. Han klev upp och pälsade på sig och jag lade mig och försökte somna om. Det är nämligen bra då man ska ta tempen med Lady-Comp om man vilat minst ½ timme. Lotus tyckte det var konstigt att husse var borta (Tofu är inte alls så, han är mycket tryggare) så han kom inte till ro förrän vid 04.30. 05.00 ringde väckaren och då klev jag upp. Så tekniskt sett har jag varit vaken sen 04 eftersom det bara blev en ½ timmes sömn och den kan man då lägga på på tiden 03.30. Så det är liiite tunga ögonlock här. Men vi skrattade gott då vi stod där, yrvakna & halvnakna, och bäddade rent och torkade bajs. Så ser det nog inte ut hemma hos alla familjer!
Gör: Bloggar och äter hembakta havrekex med Leon! Han vaknade också lite tidigare idag, förmodligen eftersom alla vi andra var på spurten. :)
Planer: Minsta möjliga. Skafferiplanerna skjuts på till imorgon & lördag (det är smidigt att göra det två dagar på raken eftersom skafferi-varorna står i tvättstugan nu!) och ingen vill ju ge sig ut i onödan i detta kaos. Speciellt inte för att åka ut på landet. Så jag ska fortsätta ungefär i samma stil som igår, och kvällen blir en tidig sådan, jag lovar! ;)
Bästa: Grannen som kommer brummandes med traktorn i exakt samma veva som Johan insett att han flexat tillräckligt och var tvungen att dra sig in mot stan...det är grannsämja det, och GOD sådan! :D
I behov av förändring: Kanske det kaos som snön orsakat? Jag gillar snön, men kanske inte under två dygn och i denna mängd. SAMTIDIGT!
Leon : Blir spännande att se hur han ska sova nu då det är nap-time eftersom det inte går att sova ute och han måste sova i sängen. Han är ju ett fan av att sova utomhus dagtid. Igår sov han på bron men vagnen såg ut som en igloo så det blir inte en favorit i repris!
Väder: ½ meter kall nysnö. - 14 ° och stormvindar!

Malin ♣

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0