Dagens eko


Dagens eko;

Känsla: Ännu piggare. Och liiite sur.
Gjort: Styrt upp en grymt bra tävling som kommer till veckan med en ännu grymmare person. Otroligt rar!
Gör: Bloggar och surfar.
Planer: Min farmor & farfar kommer hit idag. Pga. en massa strul kan inte farfar börja med, och bli klar med, skafferiet i köket denna vecka. Men de kommer hit idag ändå för svamp-macke-lunch och mys. Och farfar ska bygga socklarna och fixa ytterdörren så han fördriver säkert tiden! ;) De är bäst!
Bästa: Att jag pga. att det inte är en byggarbetsplats i köket imorgon kan lämna alla hemma med Johan och åka in till stan och äta lunch med mamma ♥ och få fotvård. Vilken fredagslyx!
I behov av förändring: Nu blev det ingen promenad med farmor, Leon & vovvar idag. - 22 grader ute. Brr! Och hur kan man felmärka garderober? (Jag förstår såklart hur det är logiskt möjligt, men liiite sur blir jag. Farfar skulle ju bygga idag och imorgon!)
Leon : Silicean gör underverk med honom då han sover som en prins! Halleluja! ;) Dessutom verkar han ta bort eftermiddagsluren nu och endast sova en gång per dag. Passar perfekt det med! Stora killen nu ju! :D
Väder: Kallt, stjärnklart och förbaskat vackert!

Malin ♣


Kommentarer
Postat av: Annelie

Silicean? Vad är det? Alla tips för sömnen mottages tacksamt!

2010-01-14 @ 09:12:37
URL: http://annielie.webblogg.se/
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Annelie: Silicea är ett homeopatmedel som innehåller kisel och "lugnar ner" kroppen. Det jobbar mot skelettet så därför är det optimalt i Leons fall nu då han har tänder på G samt är otroligt rastlös i kroppen då han håller på att bärja gå. Man ska inte överdosera det, vi ger en ½ multiplex-tablett/kväll vid sänggående och han sover mycket bättre nu under den här perioden då det händer så mycket i hans liv.



Sover inte Noel bra?

2010-01-17 @ 08:29:34
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0