En Grön Guide hjälp till en gröna värld

Naturskyddsföreningen satsar nu stort med sin Gröna Guide och lanserar den som nedladdningsbar app till iPhone och informationsfilmYoutube som komplement till guidenhemsidan. På så vis hoppas man kunna nå ut till ännu fler, oberoende av vilken media man som miljövän föredrar.



Via guiden kan man få hjälp, tips & råd om bl.a. fisk och skaldjur i form av en interaktiv ”fiskväljare”. Man kan också hitta också snygga eko- och reko kläder bland över 400 butiker i hela Sverige. Det finns också tips om diverse barnprodukter, klimatsmart mat, hur du sparar pengar och miljö på vettigare bilkörning samt råd om belysningen hemma.

Och för oss med "vanliga mobiler" kommer det snart en guide även för oss!

Malin ♣

Kommentarer
Postat av: Mattias

hej shit vad vacker blogg du har! allt bra idag? ^^ :)

2010-01-25 @ 07:13:50
URL: http://mattiasdeluxi.blogg.se/
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Mattias: Tack!

2010-01-25 @ 08:22:38
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Carolina Johansson

Jaa, du Malin! Vad glad jag är att jag kan gå in här och hitta tillbaka. Är ju som sagt Blingoförsäljare och hade dubbla visningar. Då vi vid båda tillfällena fick vänta lite på ytterligare gäster så passade jag på att prata lite miljö med de som redan kommit. Huuuua för en del alltså!! Kommentarer som: Allt brinner vid rätt temperatur och liknande. Några få kunde dela med sig lite av något tips, mitt vårmål blir att ta hand om värmeljuskoppar och kapsyler bättre!

Skönt är det hur som att du står kvar på din sida miljömedvetenheten!! Tack!! Kram Carolina

2010-01-25 @ 10:25:59
URL: http://ekomam.blogspot.com
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Carolina Johansson: Men hur kan man resonera så? Man blir mörkrädd...en kollega (en ny sådan) berättade strax innan jag gick hem för att vara föräldraledig att hon kastar allt, till och med batterier ibland, i soporna. Och hon får jobba med barn! Vad kan hon lära ut för miljövärderingar då???



Jag ska på en Blingo-visning framöver, synd du inte bor närmre! :)



Många kramar till dig för dina fina rader!

2010-01-26 @ 06:09:58
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0