Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Semesterlycklig!
Gjort: Svarat på alla era fina kommentarer! Och ätit frukost med fina familjen. :)
Gör: Bloggar lite och skickar iväg en massa svarsmail.
Planer: Jag ska göra lunch och middag då jag är klar här, sedan kommer pappa och A upp på besök. Pappa ska hjälpa Johan att bära in lite av det byggnadsmaterial som legat ute sedan snickarna var här och som behövs för att färdigställa biblioteket.
Ikväll ska jag och Linda från Livskraft i Högbyn gå på bio och se "Eclipse". :D Som jag har längtat!
Bästa: Imorgon kommer en av alla våra fina läsare på besök till Lyckobacken! Jippie! A, du är så efterlängtad! Tänk er att ha läsare nere i Uppsala med som är förlovad med en Öviking. Klart man vill ses då de är hemma på Norrlandsturné. God lunch och choklad utlovas!
I behov av förändring: Det känns liksom omotiverat att sätta sig vid datorn dessa fina dagar och kvällar, men jag måste framöver. Nya bloggen måste ta form, jag ska kika på en förfrågan om ett eventuellt samarbete samt strukturera upp boken ännu mer. Det kommer, jag har bara haft fullt upp med att varva ner ännu.
Leon : Det känns som om tiden springer iväg med så snabba steg...han lär sig massor varje dag och jag samlar på mig, sparar och vårdar allt jag är med om, ser och hör så ömt så ni kan inte veta. Hjärtat är sprängfyllt varje kväll vid sänggående men då morgonen åter gryr finns liksom lite mer plats för ännu mer kärlek. Och så fortgår livet och det är ju det allra bästa!
Väder: Sol, moln, regn...antar att detta kallas växlande på meteorolog-termer? ;)

Malin ♣


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0