Smått euforisk över Europes spelning som v...

dsc05323 (MMS)

Smått euforisk över Europes spelning som väckte liv i ett slumrat pudelrockarhjärta sitter vi och dricker vatten till 'Numbers' med Timo Räisänen och laddar för Kent. Sedan en snabb kisspaus för oss tjejer innan miljöbilen åter rullar hemåt. Det blir inte många timmars sömn denna natt, men vad gör det om 100 år då man har så här trevligt med fina vänner? :D Rock the night! ;)


Kommentarer
Postat av: Lisa

timo var så fin <3. hann dock inte se något länge då jag gick till kent vid kvarti tolv. dumma första bandet som drog över! så elakt!

2010-07-09 @ 15:18:09
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Lisa: Ja, han var toppen! Jag hann dock höra de flesta låtar jag ville höra så det var ju bra. Men jag är inte ett inbitet fan så jag kan säkert ha missat en massa bra som gick tidigare.Det var tydligen inget bands fel utan tekniska fel. Fibes oh fibes fick gå på sen 1 ½ timme senare än beräknat så allt blev förskjutet därför. Synd då de verkligen hade tänkt till med spelschemat annars...att man skulle hinna se alla liksom! Och jisses vilket dåligt ljud på Krunegård i början, blä för basgång som tryckte sönder bröstkorgen och dränkte Markus' röst! :(

2010-07-11 @ 10:30:23
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0