Stockholm Green Festival 2010 går av stapeln 15 - 16 juli

En av våra allra närmsta vänner jobbar på Kraft&Kultur och pratade i tidigt skede om Stockholm Green Festival som går av stapeln idag och imorgon i Kungsträdgården i Stockholm. Jag fastnade direkt för det och kände suget komma att både vara där som besökare men att även jobba med den. Tänk så kul! Dock föll det helt i glömska i semester-slöa hjärnan så det var inte förrän igår som jag kom på det då jag fick ett SMS av honom i ett helt annat ärende.Grön el, böcker och ekologiska produkter är receptet på Kraft&Kulturs framgångssaga och nu i samband med sitt 10-års jubileum slår de på stort med en skön, grön ekofestival!I dag är de ett av Sveriges största, helt gröna elbolag, med el från förnybara energikällor som t.ex. vind och vatten. 60 000 hushåll, 4 500 företag och över 250 kommuner och kommunala bolag har valt KKraft&Kultur som sin elleverantör.

Som elkund hos Kraft&Kulturkan man ta del av;

- rabatter och extraerbjudanden på produkterna i gemenskap:grön - Nordens största ekovaruhus på nätet med designade ekoprodukter för både kräsna och icke-kräsna medvetna konsuementer.

 

- magasinet Äventyrliga Familjer sex gånger om året som är fullmatat med tips om resor över hela världen samt massor av friluftsupplevelser för hela familjen.

- sex gånger om året får man också Voltaire som är Sveriges största magasin för kultur och samhällsdebatt. Innehåller många och långa, läsvärda artiklar kring teman som exempelvis vampyrer, mat eller Frankrike.

- man får rabatt på böckerna från deras bokförlag Voltaire Publishing som ger ut allt ifrån deckare och kokböcker till uppmärksammade debattböcker.- på deras internetbokhandel Kulturbutik kan man handla böcker och musik till de allra bästa priserna på marknaden direkt via webben.

- samt möjligheten att ladda ner ljudböcker via ljudboken.se.Precis som sig bör på en festival kan man ta del av spännande utställare, spana in intressanta föreläsningar och lyssna på bra musik!


Det var glädjande att se att ABOB, som gör världens bästa och miljösmarta alternativ till plastkassar - vi använder de vi fick av dem HELA TIDEN-, fanns med på listan över medverkande, men även Bazca som vi samarbetat med här på bloggen och som säljer fantastiska hampakläder, Sveriges första miljömagasin Camino, hudvårdsmärket Dr. Hauschka, yogaklädmärket My Spirit som gör ljuvliga velourplagg att både mysa och träna i,  Unnamei Eco Living som haft tävlingar hos oss och säljer storfavoriten Not another plastic cup, Yorrik som gör barnkläder av återvunna tyger och som ekomorsan LoaEcoloco säljer och Änga Gård som vi köper många av våra kryddor från för att endast nämna en bråkdel. Vilket gäng! Vilket utbud! Vilken längtan om att vara där som bor inne i mig! Tänk att få ta del av allt och nätverka på en sådan plats - en plats där endast likasinnade finns! :D

Jag skulle hemskt gärna lyssna till både Tomas DiLeva och Pain of Salvation live. Wow! Tror det kan låta hur underbart som helst!

Jag önskar dem varmt lycka till och jag känner mig väldigt förvissad om en lyckad fullträff - det luktar succé ända till Lyckobacken!

Malin ♣


Kommentarer
Postat av: Lisa

vad roligt!

2010-07-15 @ 13:30:57
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Lisa

har lyssnat på dig nu på radion och det var verkligen superbra!

2010-07-15 @ 13:50:50
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Lisa: Ja, det kan ha varit i princip hur bra som helst!Och tack, det värmer!

2010-07-19 @ 10:20:30
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0