Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Sådär lite mitt-i-veckan-seg...blä! Sova mer...det vore nå't det!
Gjort: Läst dagens Nemi-strip i morgontidningen och sömndrucket samtalat med Johan ♥ lite.
Gör: Fumlar över tangenterna i jakt på mina favoritbloggar! ;)
Planer: Idag blir det nog allt en liten tur in till stan efter lunch. Jag har lite att göra här hemma också men ska nog hinna klämma in det! Får skynda mig att göra mina to-dos här hemma då Leon tar sin nap på förmiddagen.
Ikväll ska jag till LindaLivskraft i Högbyn för lite massage - och tro mig, det behövs! Om hon tyckte jag var stel sist ska jag bjuda på en riktig utmaning denna gång! ;) Jag ska även köpa en fin, gammal, bricka från henne som ska få pryda vedspisen då den inte eldas i med lite gamla, rostiga föremål på. Bilder kommer såklart sen! :)
Linda, min stela nacke/rygg (och jag såklart!) längtar efter dig! ;)
Bästa: Att få sitta och lyssna på Johan då han berättar allt han läst om konspirationer, rymden, UFO's, regeringar, hemliga sällskap och diverse annat. Det är så intressant och sitta och fundera över vad som skulle kunna vara sant och inte, och ibland blir man rädd över hur lite vi egentligen kanske vet medan man i nästa andetag konstaterar att det kanske är lika bra att man inte vet allt? Hursomhelst är det ett fantastiskt trevligt kvällsnöje över en kopp Brunkullan rooibos och lite god choklad!
I behov av förändring: Släpper man igenom vissa för tidigt genom körskolans regelverk? Borde vissa ta fler körlektioner än de gjort?
Leon : Gud, det händer så mycket varje dag nu så jag kommer att gräma mig varje timme vi är i från varandra i höst. Samtidigt som jag gläds innerligt åt att Johan äntligen får chans att ta del av allt det underbara jag fått vara med om i 1 år och 10 månader. Mina älskade!
Väder: Sol ute ger sol i sinne...dock skulle det tydligen mulna på under dagen. Men vad gör det? Vädret är bara ett yttre tillstånd! :)

Malin ♣



Kommentarer
Postat av: Lisa

sol sol sol älskar solen och måste köpa brunkullans provsmak någon gång! med alla olika teer :)

2010-06-02 @ 13:12:35
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Sara

Uppskattar denn underbara blogg ännu mer nu när man är lite längre ifrån er. Många stora kramar från Norpan!

2010-06-02 @ 17:37:54
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Lisa: Ja, det tycker jag! Det röda rooibos har du ju smakat redan...men. :)



Sara: Vad söt du är! :D Det är ju faktiskt en av de stora fördelarna med att blogga - att nära och kära får ta del av ens liv då, fast de bor längre bort!



Massor, massor med kramar!

2010-06-03 @ 05:18:46
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0