Ikväll serveras en krämig risotto till mid...
Ikväll serveras en krämig risotto till middag! Jag brukar blanda i lite av det som finns hemma i skafferiet som smaksättning och ikväll blir det bl.a en rejäl bit parmesan *, lite finhackad chili, gräslök * från egna landet samt det ni ser ovan; gojibär *, trattkantareller plockade i skogarna kring Lyckobacken samt vitlök *. Till det tjocka skivor av stekt, handgjord Halloumi och en smarrig sallad. :P
blir nog smaskens!
Mumma, vi är riktiga risotto-nördar, men chili har vi aldrig haft i. Måste testas!
Gojibär i risotto?! Vad spännande! Har precis köpt hem min första påse (man måste ju testa allt som finns i Life-butiken...=)) så det ska jag passa på att testa! Kram!
Lisa: Ja, den blev supergod!
Ekokul-Anna: Det är ju så enkel middag, snabblagad och liksom sköter sig själv! :)
Anna: Jag hade i dem tillsammans med löken och kantarellerna som jag brynde på tillsammans allra först. Sen riset osv. :P Mumsigt värre!