Ikväll serveras en krämig risotto till mid...

dsc05156 (MMS)

Ikväll serveras en krämig risotto till middag! Jag brukar blanda i lite av det som finns hemma i skafferiet som smaksättning och ikväll blir det bl.a en rejäl bit parmesan *, lite finhackad chili, gräslök * från egna landet samt det ni ser ovan; gojibär *, trattkantareller plockade i skogarna kring Lyckobacken samt vitlök *. Till det tjocka skivor av stekt, handgjord Halloumi och en smarrig sallad. :P


Kommentarer
Postat av: Lisa

blir nog smaskens!

2010-06-22 @ 13:06:32
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Ekokul-Anna

Mumma, vi är riktiga risotto-nördar, men chili har vi aldrig haft i. Måste testas!

2010-06-22 @ 20:34:30
URL: http://www.ekokul.se
Postat av: Anna

Gojibär i risotto?! Vad spännande! Har precis köpt hem min första påse (man måste ju testa allt som finns i Life-butiken...=)) så det ska jag passa på att testa! Kram!

2010-06-22 @ 22:08:06
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Lisa: Ja, den blev supergod!



Ekokul-Anna: Det är ju så enkel middag, snabblagad och liksom sköter sig själv! :)



Anna: Jag hade i dem tillsammans med löken och kantarellerna som jag brynde på tillsammans allra först. Sen riset osv. :P Mumsigt värre!

2010-06-23 @ 05:54:17
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0