Krämig potatissallad

På midsommarafton åt vi en fantastiskt god potatissallad som var gjord i en handvändning. Som synes uppskattades den av alla;



Jag skrubbade 2 kg. färsk potatis och kokade i lite lättsaltat vatten. Koka inte för länge utan låt de ha lite "stungs" kvar. Låt svalna och dela sedan i halvor.

 

Blanda lika delar crème fraiche * och gräddfil med lite majonnäs *. Jag tog 4 dl. crème fraiche, 4 dl. gräddfil och 2 rågade msk. majonnäs och det blev lagom.

  

Jag skivade ner färsk vitlök * och rädisor och saltade *, pepprade * och kryddade med Chili flakes innan jag tillsatte potatisen och vände ner den försiktigt.

  

Sen är det bara att njuuuta!



Smaklig spis!

Malin ♣


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0