Mossagårdsfestivalen

Även i år vill vi tipsa våra goa läsare om årets upplaga av den mysiga, ekologiska upplevelse- och familjefestival i Veberöd den 18 - 20 juni - Mossagårdsfestivalen!



Har ni sett att de även i år har en galet vacker poster??? :D

I år bjuder festivalen på en härligt mixad blandning av ekomat (ät mat lagad av t.ex. Naturkocken, Hälsokocken eller Rock 'n roll-kocken), ekograffitti (oj, vad jag vill se det!), musik, upplevelser för hela familjen, en ekomarknad, eldshow och mycket mera. Man kan t.ex. göra en egen smoothie på festivalens smoothiecykel! Och då undrar man ju såklart, vad är en smoothiecykel? :)

Bland artisterna som man knutit an till festivalen i år finns bland annat Thomas Di Leva, Janne Schaffer, Moto Boy, Nilla Nielsen, danska Patchanka, Idas Apolonia, Peter Wahlbeck, Miriam Aïda, Sator, Tingsek och Helt Off med gästspelande Timbuktu!

Dessutom är man i behov av volontärer på alla sätt och vis så är någon av er läsare intresserade av att hjälpa till, läs mer här!

Mycket mer info och biljetter finns här!

Festivalen känns lite besläktad med den vi har besökt (och planerar att besöka i år) i Näsåker vid Nämforsens strand; Urkult, och jag blir så glad då man läser om de arbete dessa eldsjälar lägger ner för att sprida miljö- och ekobudskapet vidare! Kul är också att man satsar stort på hela familjen och att skapa upplevelser för alla! Ett rejält + för det!

Är det någon av er läsare som varit där något år eller planerar att besöka Mossagårdsfestivalen i år?

Malin ♣


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0