Seriöst, vi behöver er!!!

Som ni säkert alla vet vid det här laget så komer vi ju under sommaren att byta portal och starta upp en helt ny blogg. Frågan är nu; vad ska vi ta med oss? Vad tycker ni är bra och vad vill ni absolut inte vara utan? Vi har ju redan idéer om hur vi tänker men det skulle vara kul att förankra dem hos er! :)

Vi kommer inte, som det ser ut i nuläget, att flytta med denna gamla blogg utan den kommer att få ligga kvar - dock inaktiv. På så vis kan ni gå tillbaka och kika och de som inte läser så ofta påminns om den nya adressen då de läser sista inlägget på denna gamla blogg. 

Så, kom med ris och ros nu! Snälla?

Malin & Johan ♣  

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag tycker alltid lika mycket om att läsa om dagens eko och dagens tacksamhet. Jag kan många gånger bli peppad av dessa rader. Så snälla sluta inte med dessa! :-)

2010-06-14 @ 09:23:43
URL: http://lyckaformig.blogspot.com
Postat av: Anonym

Tycker er blogg är jättebra. Tycker att ni skall investera i en bättre kamera och på så sätt få goda recept (som de ju är!) att se roligare ut. inte så kul med små, gryniga bilder.



/en annan malin

2010-06-14 @ 10:10:20
Postat av: Marita

Ja håller med ovanstående om dagens eko och tacksamhet det blir jag inspirerad av.Jag tycker om allt egentligen men mest så gillar jag det andliga och hur ni lever med det ekologiska.

Marita

2010-06-14 @ 12:43:41
Postat av: Lisa

ni ska absolut fortsätta med alla goda recept! sluta inte med dem tack! :)

2010-06-14 @ 12:43:49
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Lilla my

Bättre bilder... Vet att detta kanske inte är första prio men dåliga bilder med mobilkamera (med halva motiv på) är inte så roliga att titta på. Då är det bättre att låta bli och ha en textblogg bara.

2010-06-14 @ 12:53:05
Postat av: Henrik / enbättrevärld.nu

Härligt :)



Dagens eko/tacksamhet är absolut ett måste att ha med.Även recepten är smaskiga ;) och tester tips. Så i korthet mer eller mindre fortsätta i samma anda som nu :)



Kram från fortfarande sprittig Henrik :)

2010-06-14 @ 13:39:05
URL: http://enbattrevarld.nu/
Postat av: Anna

Jag håller med tidigare inlägg om Dagens eko och Dagens tacksamhet. De är jättemysiga! Sen skulle det vara roligt med lite fler brödrecept, om ni har några på lager förstås=) Och så vill jag gärna, precis som Marita, följa er andliga utveckling och upplevelser kring den. Meditation, yoga, seanser... You name it=)

Ser verkligen fram emot er "nystart" - är säker på att det kommer bli minst lika bra som hittills!

Kramar till er!

2010-06-14 @ 16:16:30
Postat av: Anonym

Ni borde ha kategorier så man lätt kan hitta vad man söker. Kanske till och med en sökfunktion?

2010-06-14 @ 16:28:39
Postat av: Anna Eleonor

Vad svårt! Jag läser er blogg varje gång jag är inne på google reader. Jag läser olika noga, olika besök. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som gör att jag fastnar för er blogg. Kanske inlägg om mat, recept, varor, produkter ni använder, trädgård, hundmys och sånt. Jag brukar oftast scrolla förbi dagens eko, dagens tacksamhet till exempel. Något som andra här gillar att läsa.



Kanske är det när ni skriver om huset? När ni skriver om någon ny matvara/produkt. Ny som eko alltså. Nån gång i bland vore det intressant att läsa en jämförelse mellan samma produkt från olika märken. Typ, ekologiska mannagryn. Eller ekologisk müsli. Beroende på vad ni nu äter.



Ja, gärna andra kategorier. Så man kan gå direkt till "recept", "skönhetsvård", "sjukvård", eller vad det nu är.



Kanske en egen tävlingshörna. Jag ser inte alla roliga inlägg om trädgård, mat, hundhörnor, homeopati, varor, för alla tävlingar. Fast tävlingarna är ju också det unika med er.



Skrot samma! Vad ni är gör blir det suveränt och jag läser och läser.



Heja er!

2010-06-14 @ 17:17:28
Postat av: Petra

Känner mig som en papegoja, men bättre bilder hade inte skadat. Du tar annars på fina motiv det är bara dålig kvalitet.

Jag tycker att det hade varit snyggt med lite mer eller klatschigare färger istället för beige/brun.

Om vi ska fortsätta i utseendespåret tycker jag det är finare med mindre text på sidorna. Dvs ha en rollout-meny för arkivet tex. Ha en kortare information om er och istället kunna klicka vidare för att läsa mer.

Innehållsmässigt är jag mest intresserad av att ni inte plockar bort hus och hem med allt vad det innebär, tex trädgård. ;)

Gillar även ekosmåtips som kommer då och då.

Är själv inte intresserad av seanser, andligt och sånt, men jag sållar bland inläggen. Förstår av ovanstående att det gillas av andra. ;)

2010-06-14 @ 20:09:03
Postat av: Carro

Jag läser er blogg då och då men läser inte alla inlägg. Är inte intresserad av dagens outfit och alla shoppingtips. För mig handlar att leva ekologiskt om att konsumera mindre och leva resurssnålt. Jag skulle vilja läsa om hur ni renoverar, hur tänker ni ekologiskt i valet av material? Jag vill också ha mattips och recept.

Hur städar och tvättar ni? Vad använder ni för medel till rengöring?



Nå´t som stör mig lite är när inläggen inte har en rubrik utan är delar av första meningen i inlägget.



Jag ser hellre färre inlägg med kvalité än många med halvtaskiga bilder och ointressanta (enligt mig)

texter.



Lycka till med "nyheterna", ska bli spännande att se vad det blir!

2010-06-15 @ 15:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0