Då man har bästa vännen jobbandes

0-28f6e9cca4a7bc6c54d9650189880f99.png

Då man har bästa vännen jobbandes på en multinationell klädkejda får man ju snabbt uppdateringar om nyheterna på eko-hyllan! ;) Detta lipbalm är HM's egna märke och märkt med Eco Cert. Innehåller rent lanolin, biwax, jojoba, vaniljextrakt och solrosfröolja. Smakar vanilj och finns i 4 olika förpackningar. Helt OK budget-gloss som jag betalade 39 :- för.


Kommentarer
Postat av: Elin

Hej! Vad tycker du om hm's nya eko-kollektion? Jag gillar den otroligt mycket! Men jag är alltid lite orolig för om det verkligen är ekologiskt man köper när de stora kedjorna kommer med såna här kollektioner. Och hur är det med färgen, är de miljövänligt färgade?

Skulle va kul om du skrev något om det här!

Kram Elin

2010-03-18 @ 13:05:33
Postat av: Lisa

Får testa det någon gång! :) Tror mamma har det där förresten haha.

2010-03-18 @ 15:25:40
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Ika

Såg det här för ett par veckor sedan och var nära att köpa det i ren fröjd över att hitta ekologiskt läppbalsam på H&M... fast sedan sansade jag mig och påminde mig själv om att när jag nu har tagit mig ända till mars den här vintern utan att egentligen behöva smörja in läpparna så är det nog ett tecken på att jag inte behöver läppbalsam, även om det är ekologiskt.



Som svar på Elins fråga - Ekocert borde vara pålitligt, den märkningen ger mycket tyngd åt produkten. tyckte innehållsförteckningen såg bra ut också - lanolinet (dvs ullfettet) gör ju att dte inte passar för veganer, men annars såg det ut att vara vettiga ingredienser.

2010-03-18 @ 15:30:02
URL: http://cassiopeia81.wordpress.com/
Postat av: vintageRetroPrinsessa



Vart toh nöjd över mitt .

Hittae dock bara tre olika förpackningar på hm så jag köpte alla tre :)



ha en fin dag

2010-03-18 @ 15:37:21
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Elin: Jag skrev om The Garden Collection då det blev klart att den skulle lanseras, kolla under kategorin Shoppa ekosmart & humant för att läsa mer. Alla plagg är inte av ekologisk bomull men är ändå miljösnälla då de är av rester från t.ex. cellulosaindustrin eller återbruk från gamla plagg. Jag vet inte, ibland känner jag mig skeptisk men ibland tänker jag att man måste lita på dem som har hela världens ögon på sig. Jag vet inte. Dock detta läppglans kan man lita på eftersom den kända och välrenommérade Eco Cert-märkningen står bakom, det är ju en oberoende organisation som granskat HM i det fallet.

Jag köpte en klänning ur kollektionen. :)



Lisa: Ha, ha, ja men då får du låna hennes! ;)



Ika: Jag blev också glad över det vettiga innehållet. Rent lanolin (på tub PureLan) har vi använt till Leons rumpa hela hans liv hittills och det är underbart.



vintagRetroPrinsessa: Hittade 4 olika förpackningar då jag var, men alla smakar ju samma sak, dvs. vanilj.

2010-03-19 @ 06:36:01
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0