Försäkringskassans regler påverkar Ekoblogg

Jag satt i telefon med Försäkringskassan igår i ett annat ärende och bloggande som inkomst kom på tal. Kvinnan upplyste då mig om att eftersom den numer kan klassas som inkomstbringande så har jag endast rätt att arbeta med den de dagar jag inte är föräldraledig. Eftersom vi endast är föräldralediga 5 dagar/vecka, mån-fre, så kommer bloggandet numer att ske på helgen men att Johan publicerar inläggen på veckan. Jag förbereder på helgen och Johan skötter om det praktiska sedan och skriver då till Malin eller Johan beroende på vem som ligger bakom dem. På så vis har vi ryggen fri på ett tillåtet sätt. 

Ni kommer inte alls att påverkas av detta annat än att om ni önskar ett inlägg eller om ett företag skickat en produkt som ska recenseras kanske ni får vänta några dagar längre på det än till dagen efter som oftast annars. Bloggen kommer fortfarande att spotta ut inlägg varje dag! :)

Men nu är vi säkra på att rätt är rätt!

Malin ♣ 

Kommentarer
Postat av: Emma

Tycker det är rätt att gå ut med det här för då har ni som du skriver "ryggen fri"! Huvudsaken vi får läsa er fantastiska blogg! :D



Kram Emma!

2010-03-26 @ 09:47:00
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Emma: Tack snälla! :D

2010-03-26 @ 15:44:45
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: underbaraclara

Ash vad dumt. Men helt rätt tänkt Malin. Nu när det lugnat ner sig lite kanske vi kan få komma på besök. Efter tionde april bara, då Jakob plågat sig igenom högskoleprovet :)

2010-03-26 @ 16:44:43
URL: http://folkbladet.nu/underbaraclara
Postat av: Malin

detta tycker jag är fruktansvärt töntigt och helt fel. så tråkigt att det ska vara på det här sättet! alla regler hit och dit kan ju ta kål på inspirationen och drivkraften... och sen, vad förlorar staten på att du tjänar pengar på bloggen på veckan? inget, de får ju snarare in mer skatt ju mer pengar du tjänar!

2010-03-27 @ 01:22:23
URL: http://ekofin.blogg.se/
Postat av: Katja

Vilket skämt!



Undrar hur jag ska göra då, som egen företagare. Om jag får in ett jobb samma vecka, som jag har tagit fem dagar. Måste jag tacka nej då? Snacka om att få folk att fuska.

Ett skämt.

2010-03-27 @ 12:13:02
URL: http://sthlmblues.blogspot.com
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

underbaraclara: Ja, nu har vi inte gjort något fel i alla fall. :)



Jaa! Det vore jätteskoj, hör av er då det är avklarat så bestämmer vi något! :D



malin: Ja, man tycker ju det. Jag betalar ju skatt vilket som eftersom pengarna på bloggen är vita...men, men.



Katja: Ja, man undrar hur de tänker. Om de ens tänker alls? ;)

2010-03-28 @ 13:26:07
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0