Krama din bebismage med en BellyHug!

Jag nämnde ju stödbältet BellyHug för ett tag sedan på bloggen, och förra tisdagen fick vi hem en med posten! Yey! Nu fattas det bara en bebis! ;)



Skämt åsido, den får ligga i garderoben i väntan på att det är dags för Leon att få ett syskon eller två, då är jag rätt övertygad att denna kommer att bli en välanvänd följeslagare från dag 1!

 

 

BellyHug är det enda stödbältet i världen som inte är tillverkat av stretch utan ekologisk bomull. Detta stämmer fint överens med BellyHugs tankar kring Sjunde generationen - ett tankesätt som myntats av infödingar och som går ut på att det vi gör i vårt liv idag påverkar de kommande sju generationerna, minst 120 år framåt. På så vis är vi skyldiga att se till att vi lämnar miljösnälla och tänkvärda avtryck.
Tyget, av vilket BellyHug tillverkas, består av ekologisk hampa och ekologisk bomull och tillverkas helt i Sverige med hänsyn till alla led i tillverkningen. :)

Stödbältet levereras i den smidiga påsen ni ser på bilden överst och rullas lätt ur förpackningen för påtagning.

howitworks1red.gif 












1) Stå upp. Linda BellyHug löst runt kroppen, korsa i ryggen genom att dra in ena änden genom slitsen. Nedre delen täcker nu blygdbenet och den övre går över naveln. BellyHug täcker även höfter och midja.

howitworks2red.gif
 

 



2) Lägg dig på rygg. Nu slappnar magen av innåt och uppåt. Drag ordentligt i båda ändarna så att BellyHug smiter år runt kroppen.

howitworks3red.gif












3) Korsa ändarna på famsidan under magen ovanför blygdbenet.

howitworks4red.gif







4) Rulla över på sidan, dra ihop ändarna och håll.

howitworks5red.gif












5) Stå upp medan du håller ändarna i ett fast grepp. Knyt nu en rosett mitt i ryggen eller i sidan med en råbandsknop. Till sist kollar du att det känns bra eller om den behöver justeras.
När BellyHug sitter rätt känns det direkt för att den omgående förflyttar tyngden från mage och rygg till bäcken och höfter.
Den unika designen bakom BellyHug möjliggör det således för kvinnan att själv knyta sitt stödbälte runt magen - utan hjälp från någon annan. 

Bältet uppkom då en av upphovskvinnorna var på väg att utveckla ett bråck (magmusklerna var på väg att sära på sig och detta opereras vid behov men inte på gravida) under sin andra graviditet. Hennes vän, den andra kvinnan bakom BellyHug, kom då på vad hon själv sett och upplevt för egen del under sin graviditet som boende i Nepal, och knöt en sjal runtom vännens mage precis som de Tibetanska och Nepalesiska kvinnorna gör än idag. Besvären försvann då, men uppkom igen eftersom den gravida inte kunde knyta sjalen rätt på egen hand.
På så vis uppkom BellyHug, det smidiga sättet på vilket gravida kvinnor kan avlasta ländryggen från magens vikt och fördela om den på ett bekvämare sätt!

BellyHug passar också utmärkt att bära efter graviditeten för att magen fortare ska återanpassas till sitt forna jag, detta eftersom den håller in buken i takt med att muskulaturen återgår till det normala.

Johanna & Jivan behandlar sina kunder och moder jord med kärlek, och de lovar:

* Att endast använda ekologiska/miljövänliga produkter och förpackningar så långt det är möjligt.
* Att alltid möta varje korrespondens på ett artigt sätt och i rätt tid.
* Att aldrig sälja, hyra ut eller ge bort din personliga eller yrkesmässiga information.
* Att bara sälja högkvalitativa BellyHug ®-produkter.
* Att alltid fokusera på att skapa en win-win samarbete.

Självfallet kommer ni läsare att kunna följa mig med BellyHug då tiden är inne, och tills dess får ni helt enkelt stilla nyfikenheten! ;)

Tack snälla Jivan & Johanna för denna fantastiska present!

Malin ♣

 


Kommentarer
Postat av: Carola

Åh, tack för tipset. Den verkar ju superbra. Jag har precis plussat, så jag hade gärna velat ha en sådan. Har du någon aning om vad den kostar?

2010-03-30 @ 07:06:27
URL: http://www.barnboksbloggen.se
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Carola: Åh! Grattis! Vad kul! Maila [email protected] för prisinfo! :)



Lycka till!

2010-03-30 @ 09:43:59
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0