Äntligen slutade det regn-ruska för ett ta...

dsc04883 (MMS)

Äntligen slutade det regn-ruska för ett tag så vi kan fortsätta denna fantastiska dag borta vid gungorna på Lillebo! :D Skönt att få andas lite frisk luft! Jag har precis färgat håret med ekologiska naturfärgen från Santé - ska klippa mig på fre (gjorde det senast innan jul) så då är det kul med nyfärgat hår också! Snart vankas satay-middagen! Mums!


Kommentarer
Postat av: Lisa

alltid trevligt med nyfärgat hår+ nyklippt hår! :) hoppas det blir bra!

2010-05-26 @ 18:51:30
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Vera

Jättefint ju! Jag köpte en hårfärg från Tints of Nature som jag inte testat än. Ska bli spännande. Härligt, härligt!

2010-05-26 @ 19:58:38
URL: http://hallonmuffin.wordpress.com
Postat av: Ulrika

Snyggt, jättefin färg! Jag skulle vilja fråga dig en helt annan sak. Jag har precis hittat till din blogg och tycker den är otroligt inspirerande. Försöker hitta en hälsosam matväg för min familj och det känns emellanåt som en djungel och då är det SÅ skönt att få tips, stort tack för det. Jag är som sagt nybörjare och allmänt förvirrad, tycker farorna lurar överallt ju mer jag lär mig. :) Och detta späddes på ytterligare när jag läste den omdebatterade boken "Kärnfrisk familj". Har du läst den? Vad tänker du om råden och det som tas upp i boken? Jag skulle tycka det var jätteintressant att höra någon som dig tycka till om boken. Så kan du och vill du blir jag glad!

2010-05-26 @ 23:33:33
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Lisa: Ja, det är det! :)



Vera: Tackar! Har haft den här färgen i typ ett år nu och är verkligen supernöjd med den! :) Hojta gärna till då du testat din! :)



Ulrika: Först och främst; vad kul att du hittat hit! Varmt välkommen! :D



Jag har bara hört talas om den - inte läst den. Är dock sugen på det, speciellt nu då du skriver om den. Vad är det med den? Är den väldigt konventionell eller mer åt det alternativa hållet? Jag vet ju att Norge är duktiga på den alternativa biten och har kommit bra mycket längre än oss gällande det...

Har dock en massa olästa böcker på hög som jag skulle vilja ta mig igenom innan jag köper fler...

2010-05-27 @ 06:03:21
URL: http://www.lyckobacken.se
Postat av: Carolina Johansson

Ditt hår blev verkligen toppenfint Malin! Jag har hår-moussen i den serien, och tycker den är bra. Testade framför alt igår att krama upp de få lockar som finns kvar och det var den super till!



Har en liten fråga, när vi ändå är inne på bra produkter: Du har ju så många toppen företag länkade i från dig och samarbetspartners, Och jag vill ju så klart stödja DIN verksamhet. Om jag tex vill handla på Grön gåva, visst är det väl till din fördel om jag klickar in via dig först?? Vill bara kolla så jag kan få vara med och hjälpa lyckobacken.se på sin framgångsresa ;)



Kram kram Carolina

2010-05-27 @ 08:35:04
URL: http://ekomam.blogspot.com
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Carolina Johansson: Tackar!



Vad söt du är som tänker så! Ja, på ett eller annat sätt är det ju till vår fördel - om inte annat för att företagen då ser att våra läsare handlar hos dem. Tack för att du tänker så, vännen!!!



Massor med kramar!

2010-05-31 @ 05:31:50
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0