Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Lite less på att det som ibland sett ut att ordna sig kanske ändå inte gör det. Ibland är saker på och ibland av. Ja ja, jag flyter med och ser vad som är uttänkt åt mig. Lite kommer det i alla fall att smälla den 2 augusti - oavsett vad! :)
Gjort: Hittat ett bra tips som jag snart ska delge alla er yoga- och pilates utövare eller gravida därute!
Gör: Bläddrar i tidningen och tittar på Johan som stretchar sig i form för Göteborgsvarvet på lördag. Han har sprungit sammanlagt 4 ggr. och ca. 1 ½ mil sedan i juni så han satsar på en bra tid! ;)
Planer: Idag ska vi in och handla lite efter lunch och det är ju alltid trevligt. Det finns värre saker än att fylla kyl, frys och skafferi med eko-saker. Dessutom kommer ni att få ta del av det lite mer till veckan efter önskemål av en läsare, så håll utkik!
Bästa: Den utvecklingsfas Leon är inne i just nu är så vansinnigt kul att få ta del av! Hur fasiken ska jag kunna lämna det här och börja jobba igen? Att ta del av andra barns utvecklingsfaser är ju såklart heller inte fel men jag tar hellre del av min egna! ;)
I behov av förändring: Hmm...Universe, speak to me; Hur kommer det att bli nu? Blir projektet av den 2 augusti eller blir det "bara" den mindre förändringen???
Leon : Då vi mös ihop oss igår innan sängdags låg han och små-sjöng "n-ganggang, n-ganggang"...han vill verkligen vara utomhus och han gillar verkligen sina gungor. Punkt. :D
Väder: Verkar bli sol och varmt idag med...

Malin ♣


Kommentarer
Postat av: Henrik/enbättrevärld.nu

Hej hej!

Idén med ekoby låter fantastiskt kul!! de senaste dagarna har jag tänkt på Norrland mycket, främst att somna till ljudet av forsarna vid Kebnekajsevandringen. Så underbart det var!



Här kommer ett bra inlägg kring magkänsla:

http://bildblogg.mine.nu/?p=2000 Jag är just nu i den sitsen att magen skriker "kör!" men huvudet kommer med snusförnuftiga invändningar :S Men kämpar på, denna gången tänker jag låta magen vinna :)



Allt gott uppe i Norrland!

Kramar från regnigt Skåne :P



Dags för lite jobb nu!



2010-05-20 @ 09:31:38
URL: http://enbattrevarld.nu
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Henrik: Förmodligen är det de präglingar du har invanda i dig som försöker stoppa dig från att göra det du intuitivt vill göra; att följa din inre sanning. Detta enligt Hans Törns idéer om intuition. Jag säger kör, du kommer att ångra dig annars! :)



Vet inte hur det blir för oss i nuläget, jag befinner mig i flödet och tar det som det kommer, men jag skulle tro att det slutar med att vi "bara" forsätter med bloggen, men det är inte så bara! ;) Jag får se vad universum har planerat för oss! :D



Många kramar från ett Norrland där solen ännu skiner! ;)

2010-05-24 @ 05:32:19
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0