Krydda till livet med en tävlingsvinst!

Onsdag och tävlingsdag. Idag i samarbete med vår fina samarbetspartner Grön Gåva! I vinstpotten finns tre valfria, ekologiska kryddor från Sonnentors sortiment (ej saffran) och för att vara med och tävla vill vi att ni gör som följer;

Gå in till Grön Gåvas webbutik och kika på kryddorna. Välj ut en krydda som du sedan skulle använda i någon maträtt eller kaka el. dyl. T.ex. paprika. Skriv sedan i detta kommentarsfält typ "Jag skulle använda paprika i min goda fetaost-dip som jag..." osv. Skriv också vilka tre ekologiska kvalitétskryddor just du vill ha (ej saffran) om det blir du som vinner!



Vi använder alla Sonnentors kryddor här hemma och de håller fantastiskt hög kvalitét. Fräscha och välsmakande och helt utan tillsatser. Och färgerna, ni ska se gurkmeja, paprika och saffran ihop!!! :D

Ni har till och med måndagmorgon på er! Lycka till!

Malin ♣

Tävlingen är nu avslutad, tack för er medverkan!


Kommentarer
Postat av: Basteth

Konstigt, jag verkar inte kunna kommentera på vissa av inläggen här i bloggen, men just det här gick bra. Något som hänt tidigare?

2010-05-19 @ 09:22:08
Postat av: Therese

Jag väljer hel kanelstång. Den skulle användas till en vegochili inspirerad av Jamie Olivers chili con carne. I den har man, förutom kanelstång, även spiskummin, vitlök och mixade soltorkade tomater.



Om jag vinner vill jag helst ha hel kanelstång, hel kummin och vaniljstång.

2010-05-19 @ 17:56:46
URL: http://blackvelvetplease.blogspot.com
Postat av: Vera

Jag skulle använda mig av ekologisk gurkmeja för att få min indiska kikärtsgryta varmt gyllengul.



Om jag vinner vill jag gärna få ställa vaniljstång, ingefära och malen kanel.



Ha en fin dag.

2010-05-19 @ 20:34:10
URL: http://hallonmuffin.wordpress.com
Postat av: Vardagstugg

Jag skulle välja curry som jag har i min "snabbmatsgryta", fräser grönsaker + qornbitar/kyckling, häll i en burk kokosmjölk, liten skvätt citron samt så mycket curry du gillar!Servera med pasta eller ris. Snabbt, enkelt och gott!



Skulle jag vinna vill jag ha curry, basilika och vaniljstång

2010-05-19 @ 22:14:32
URL: http://vardagstugg.blogspot.com
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Basteth: Ja, tyvärr händer det ideligen på flertalet blogg.se-boggar! :( Men håll ut, 2 augusti flyttar bloggen till en wordpress-blogg så då ska det förhoppningsvis bli mer problemfritt. :)

2010-05-20 @ 05:20:02
URL: http://www.lyckobacken.se
Postat av: Edun

Jag skulle använda ingefäran i ett superhärligt recept på ingefärskakor jag brukar göra. Om jag vinner skulle jag vilja ha just ingefära, kanel och vaniljstång (om vaniljen inte var valbar så skulle jag vilja ha timjan )



Utöver dessa kryddor kan jag verkligen rekomendera herbes de provence med innehåll av lavendel från samma märke! Fantastisk på rostade rotsaker

2010-05-20 @ 09:28:46
Postat av: Therese

Jag skulle använda oregano som pricken över i:et på en pizza med tomatsås, riven ost, zucchini, färska champinjoner och olja med pressad vitlök, salt och peppar som ringlas över. Jag blev så himla sugen på att göra den pizzan när jag surfade runt bland kryddorna på grön gåva.

Förutom oregano skulle jag vilja ha curry och kanel om jag vinner.

2010-05-21 @ 13:53:07
Postat av: Lisa

Jag skulle använda curry till min goda vegetariska currygryta!



Om jag vinner så skulle jag vilja ha kanel, curry och oregano! :)

2010-05-23 @ 13:30:11
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0