Lyckades fånga en dansant Leon iklädd söta...

dsc04792 (MMS)

Lyckades fånga en dansant Leon iklädd sötaste spök-teen från Sture & Lisa som vi köpt på rara Little Bloom (www.littlebloom.se). Natursutten är eviga följeslagaren då man nyss vaknat för dagen, här med en rosa eko-strap från Katvig. 'Bollen' är magen till dragdjursdraken han fick av bästa Ekokul, allt går att leka med ju! ;) Och glöm inte att Little Bloom skänker 5 % av sina intäkter till Läkare utan gränsers arbete på Haiti, så genom att handla från deras eko-sortiment så gör man gott - i dubbel bemärkelse! :D


Kommentarer
Postat av: Anna

I'm totally on it!!!=) Ekoby-kollektivet alltså (det funkade inte att kommentera det inlägget). Och vad min sambo skulle bli nöjd om jag föreslog det, han som längtar så efter att flytta tillbaka hem till sitt kära Ö-vik.=)

2010-05-20 @ 12:02:51
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Anna: Kom, bara kom! Du kan väl hojta i god tid om ni ska till Övik nåt så kan vi väl ses? Ni är välkomna att dra en repa förbi Lyckobacken, det hoppas jag du vet?



Kramalin

2010-05-24 @ 05:33:54
URL: http://www.lyckobacken.se
Postat av: Anna

Vad gulligt av er! Det gör vi jättegärna. Det kommer säkerligen bli ett par turer norrut i sommar så då lovar jag att höra av mig!=)

Ha en härlig vecka!

Kramar

2010-05-24 @ 08:51:20
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Anna: Vad kul!!! Då kan vi fika fira-förlovningen-fika! :)



Detsamma till dig!



Kramar!!!

2010-05-25 @ 05:26:57
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0