Gårdagens eko-middag

Igår åt vi en lätt men fantastiskt ljuvligt god middag!

Vi skalade och kokade ett par ekologiska rödbetor tills de var genommjuka. Dessa skivades sedan och fick svalna någon minut.
Jag lade ekologisk ruccolasallad på tallrikar och arrangerade de skivade betorna på. Över detta smulades sedan ekologisk fetaost och svensk, flytande honung ringlades över. Detta toppades med ekologiska rostade och saltade solroskärnor.

Mmm...

 

Det blir ju dessutom extra gott på loppis-fyndade tallrikar för en tjuga stycket! Till detta dinkelbröd med eko-smör. Det KAN inte bli bättre!


Kommentarer
Postat av: Lisa / Vildängel

Tihi, tänk att precis samma sak bjöd jag födelsedags-efterfest-gästerna på i förrgår, enda skillnaden var att jag rostat solrosfröna med ekologisk tamarisoya istället för salt. Och att loppistallrikarna var diverse romantiskt vita med guld och/el blommor istället.

SÅ enkelt och SÅ gott!!

2008-08-16 @ 11:13:43
URL: http://vildaengel.blogspot.com/
Postat av: Malin Harju

Lisa / Vildängel: Ha, ha, så lustigt! :) Men det är ju grymt gott! Skulle kunna äta det ofta, ofta!



Loppis-fynden är de allra roligaste fynden! Det är en så härlig känsla att man tar rätt på något som någon annan kasserat. En god gärning gentemot den pryl man tar rätt på liksom!



Ha en fin söndag!

2008-08-17 @ 08:36:16
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0