Ekohjälten Loa

Sist ut av ekohjältarna (men absolut inte minst!!!) är då Loa som bloggar på Ecoloco-bloggen där hon ger tips om hur man mitt uppe i livspusslet ska kunna få till den ekologiska pusselbiten också. Dessutom driver hon den framgångsrika webbutiken Ecoloco - spanska för "tokig i ekologiskt" där man kan shoppa glada eko-plagg från t.ex. Nanoou, Bellio, Lille Lurendrejer och Mini-O för att nämna några. Hon är även den eldsjäl som ligger bakom bloggpanelen som Ekoblogg är med i där ett gäng utvalda föräldrar fått chansen att recensera eko-plagg och sedan "risa och rosa" dem, komma med konstruktiv kritik och tycka till om eventuella förändringar.

 Loa med eko-barn! :)

Hos Ecoloco är det fraktfritt året ut och fram till 19 december kan man shoppa eko-glada julklappar! Kolla in deras eko-julkalender med en ny eko-outfit varje dag med 24 % rabatt! Kolla också in deras lagerrensning där man kan fynda eko-plagg till rejält reducerade priser!

Loa har alldeles nyss kommit in mitt eko-liv och har redan kommit att spela en stor och otroligt viktig roll! Du är en härlig inspirationskälla och ditt alltid lika glada humör lyser verkligen upp i det norländska vintermörkret!
Många kramar till dig och de dina med önskan om en harmonisk och fröjdefull jul!


Kommentarer
Postat av: Loa

TACK! Jag blir alldeles rörd! Och superduperglad!

Fantastiskt roligt!



Kram

Loa

2008-12-15 @ 01:20:53
URL: http://www.ecolocobloggen.blogspot.com
Postat av: Malin Harju

Loa: Vad roligt! :)



Kramalin

2008-12-15 @ 09:58:57
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0