TLT

TLT står för Tidigare Liv Terapi och det är något jag provat på under 2 timmar i eftermiddag! Regressionen (återgången) tog mig tillbaka till ett liv jag tidigare levt som mitt undermedvetna ansåg skulle kunna gagna mig i mitt nuvarande liv. Jag försattes först i hypnos och efter ca 25 minuter togs jag tillbaka till ett av mina redan upplevda liv. Visiten där blev 70 minuter men kändes som ca. 15. Aldrig har jag upplevt sådan skev tidsaspekt som då jag "vaknade" och såg att sessionen snart var över! Hela sessionen spelades in och brändes sedan ut på CD som jag fick med mig hem. Kvinnan som utförde detta är en person som jag litar mycket på då jag besökt henne förut för bl.a. mina problem med magen samt fobi-behandling, jag var nämligen extremt rädd för ormar.

Vad som framkom skulle jag vilja behålla personligt för bloggens läsare, Ni som jag umgås eller har en relation med annars får självfallet veta om ni vill. Mitt val till det är helt enkelt att jag hade en sådan fantastik upplevelse att det känns som om jag förstör den om jag låter någon annan "inkräkta" på det upplevda. Jag hade inget "otalt" med mitt förflutna som jag ville bena ut, detta var en julklapp från Johan och jag tänkte att jag skulle testa det. Jag passerade ett liv som mådde väldigt bra i men som samtidigt gav mig lärdom om vissa saker jag egentligen vet men glömt bort att jobba lite med på sistone i detta liv. Nu fick jag en otrolig kraft att jobba med den med harmoniska sidan av mig själv igen och lägga mer krut igen på självläkande saker; såsom mediation, Pilates mindfulness och reflektion. I alla fall så kände jag igen mina karaktärsdrag och det som format mig till den jag är idag genom att se hur jag levt tidigare, och det var intressant att få förklaringar till varför jag är som jag är.

Tack underbara älskling ♥ för ännu en toppen-present! Du är bra go' du! ;)

Vad tror Ni; humbug eller sanning?


Kommentarer
Postat av: Nadia

Jag har aldrig varit i kontakt med det du skriver, i allafall inte på det viset. Men jag har läst boken "Att må dåligt är en bra början" av Bengt Stern - och gått kursen "Att lära känna dig själv" steg 1 på http://www.mullingstorp.com/
Vilket innehöll det mesta och var fantastisk häftigt.

Jag har också gått en kursvecka på sommaren på http://www.angsbacka.se/
Där går pappa och sambo kurser flera ggr om året. De är där just nu faktiskt, på en veckas kurs!

2008-03-01 @ 15:09:00
Postat av: Malin Harju

Nadia: Vi har den boken hemma, Johan har läst den och tyckte den var bra. Dock var det länge sedan han läste den.

Vad spännande men en lära-känna-sig-själv-kurs! Skulle jag vilja gå då tillfälle ges!

PS. Kolla upp mediet som får in anden Ambres om tid ges. Tror man bara kan söka på Ambres på Google eller så. Johan har en DVD med den mannen nu och han har även varit på SVT vid flera tillfällen! hans studiecirkel (de läser Martinus' kosmologi) funderar på att åka ner en helg...DS.

2008-03-02 @ 08:54:42
Postat av: Nadia

Skoj att Johan läst den! Känner inte många som gjort det. Dock har både mamma, pappa & hans sambo + en av hennes döttrar läst boken och gått kursen! Jag vill gå steg 2 också, får se när det blir av.

Ska kolla upp mediet!

2008-03-02 @ 21:00:51
Postat av: Malin Harju

Nadia: Vad spännande det låter! :) Gillar tanken på att gå en kurs så där!

2008-03-03 @ 06:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0