Biofood pasta

Jag och Johan var förbi på Grön Gåva idag. Åh, jag älskar den butiken, man liksom bara vill "vara" där inne! Skulle kunna gå där inne länge, känna på allt man ska handla. För det är ju så tycker jag; det är härligare att ta sig tid då man handlar och reflektera över vad man handlar och varför. Det är sådana val som påverkar.

Köpte i alla fall med oss KRAV-märkt fullkornsdinkelpasta från Biofood. Den är fantastiskt god och NYTTIG.
Dinkel is the new black som modebloggerskorna skulle säga. :) Dessutom är ju dinkel ett perfekt alternativ för de, som precis som jag, inte mår så där jättebra på vanligt, vitt vetemjöl.
Både Dinkelboden och Labans kvarn säljer en alldeles underbar dinkel, testa! Dessutom brukar vi (oftast Johan) baka en farligt god, och superlätt, dinkellimpa med mjöl från Berte Qvarn...recept utlovas längre fram!

Nu väntar en promenad med Lotus (vår whippethane) och sedan ett Pilates-pass på yogamattan. Sedan blir det "Chanellen" och några rutor mörk njutning från Green & Blacks. Köps såklart på Grön Gåva eller online direkt!

Trevlig kväll! ♣

Kommentarer
Postat av: Anna-Sara

Välkomen tillbaka! Trevligt att ha en till att läsa....roligt med din nya idé, mycket inspirerande

2008-01-28 @ 21:52:33
Postat av: Malin Harju

Anna-Sara: Tack gumman! Det här känns lite mer jag på något vis!

:)

2008-01-29 @ 05:08:47
Postat av: Alexandra

Jag kan rekommendera Hermans Ekohandel på tegnergatan i Stockholm. Allt är eko och även säsongsinriktad. Plus att butiken är supermysig.



Själv handlar jag oftast på mataffären.se, de har ett bra eko utbud och så får jag maten hemkörd med biogas. Det som inte finns eko där köper jag sen på Hermans.



Alexandra


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0