Nytt graviditetsmässigt

Tänkte jag skulle uppdatera hur det går med graviditeten just nu samt hur jag mår, jag vet ju att det är en del som är mer intresserade av det än andra.

Har fortfarande ont i fogarna bak och området kring svanskotan, men jag klarar av att gå på ett helt annat sätt nu. Jag kan vara ute och gå med Lotus nu, något jag inte kunde förrut. Hoppas att det fortsätter vara så här stabilt framledes också. Dessutom kan vila åtgärda om jag känner mig trött eller ansträngd i ryggen, det hjälpte inte förrut.
Illamåendet har helt släppt samt allt ömmande i vissa"bröstala regioner". Måste vara att kroppen nu vant sig vid den hormonella omställningen nu. Har dessutom börjat få en riktigt fin liten bebismage, så nu är det längre inte något snack om att jag ser gravid ut! Känner hur det växer så det knakar där inne och jag har börjat märka att Krypet reagerar på saker jag gör, den protesterar hejvilt mot de tillfällen h*n får det trångt, om det blir höga ljud eller starkt ljus. Man märker också att h*n tycker det är skönt då mamma vilar, för då blir det lugnare i magen också. Lill-miraklet, gud så härligt! Vill bara att det ska sparka ordentligt nu så att blivande pappan också kan få känna det! På UL fick man se att den boxas en massa, gärna in i mammas urinblåsa, vilket förklarar ett och annat! Har ofta känt mig "lurad", kan känna mig jätte-kissnödig men då jag går på toan är det inte alls så. Barnmorskan sa att det var för att bebis tryckte in i urinblåsan genom fosterväggen och på så visgjorde blåsan oval och lurade den till att tro att det var tömning. Ja, ja, ni som är intresserade hänger nog med. Ni andra stackare har nog fått upp frukosten vid det här laget! ;)

Känns med andra ord som om livet är på topp just nu!


Kommentarer
Postat av: Blissara

Fantastiskt! Vackert och underbart. Karlek!

2008-07-10 @ 15:33:27
URL: http://blissara.webblogg.se/
Postat av: Malin Harju

Blissara: Oj, en hälsning ända från Thailand! Vilken ära! ;)



Ja, det är otroligt vackert och underbart! Älskar det!



Kramalin

2008-07-15 @ 08:51:42
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0