Snabb dessert!
Tobleronemousse 4 port.
150 gr. Tobleronechoklad
1 dl. Grekisk youghurt
1 ½ dl. vispgrädde
Bryt Tobleronen i bitar och smält över vattenbad. Ta chokladen från värmen och rör ner den smält i youghurten. Vispa grädden. Rör ner den i chokladsmeten.
Fördela i fyra glas och ställ kallt i kylen ca. 1 timme. Garnera med färska bär, t.ex. hallon.
♣
åååå låter ju såååå gott
kom å rösta fram vinnaren i modell för en dag tävlingen=)
Så mums det där låter, måste göras någon dag.
Till efterrätt idag blev det såklart hjortron med grädde och socker. Mums det med.
Det blir ingen bio på lördag, jag hade glömt att Mats skulle bort så får ta det en annan gång. Får ha lite egentid istället =)
Kram!
sara: Ja, det är fantastiskt gott! :P
Erika: Tack för allt du gjort med bloggen! Hur bra som helst, nu ser den lite fräschare ut! :)
Egentid är ju inte fel! ;) Det ver vi ju av erfarenhet!
Vi har nallat på blåbären också, ljuvligt goda berries! :)
Kramalin
Tack för detta tips,..jag som älskar Toblerone!
Detta måste testas någon dag!
Susanne: Vad bra! Men du får väl byta ut mot Grekisk youghurt, ha, ha! ;)
Kramalin