Mors Dag

Imorgon är det en vecka kvar till Mors Dag. Tyvärr kommer jag och Johan inte att vara hemma så att vi kan fira våra mödrar på just deras dag så vi får ta det lite i efterskott i stället. Vi har en liten idé om vad vi skulle vilja ge dem som finns i Paris, men om vi kommer att hitta åt det har jag ingen aning. För Er som inte ska till Paris kommer här lite hållbara och humana tips på presenter till mor!

¤ På Modemecka finns de vackra armbanden från Hotness som är designade av Karoline Pauli helt i vintagematerial. Miljövänligt och snyggt så det står härliga till!

¤ Hos E-beautyshop finns fantastiska dofljus från Natural Magics som är tillverkade av 100 % ekologiska material.
Väldoft på fler än ett vis!

¤ Hos Tsi-La kan man köpa ekologiska parfymer till mamsen för att ge ultimat lyx! Flaskorna kommer med smidig roll-onapplikator som lätt ger en lagom mängd. Bakom örat, på handleden eller i halsgropen doftar mamma länge eftersom pulsen slår tydligast där och återaktiverar doften på nytt under dagen.

¤  På Hildur kan man hitta ljuvlig ekologisk choklad om man liksom jag har en mamma som gillar det! Vad sägs om denna ask med lyxigt förpackade, naggande goda praliner? Eller kanske en kaka av choklad av finaste kvalité? Detta färdiga present-kit är perfekt om man velar lite. Valen är många, och ofta svåra att ta!

¤ Ecoologicals bjuder på dessa snygga caprishorts och denna rara somriga blus till! Perfekt för sommaren alla middagar, i alla fall på min mamma! Båda kommer från Prana.

Mamma, vad hade Du velat ha?


Kommentarer
Postat av: Ulrik

Jag skulle vilja addera ett litet tips till: Upplevelser! Istället för olika prylar som mamma ändå har för mycket av, ge henne en upplevelse. Själv har jag köpt en Guidad Takvandring, från BoxExperience.com. De har mycket annat roligt att välja på också.

2008-05-17 @ 17:43:38
Postat av: Malin Harju

Ulrik: Tack! Absolut så ska upplevelser adderas, de ger så mycket mer i form av minnen än prylar i överflöd! :) Extra kul kanske det är om man själv inkluderas i upplevelsen?



/Malin

2008-05-18 @ 08:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0