Shakti - oh yes!

Testade min nya, gröna, fina Shaktimatta igår framför TV'n. Började så eftersom jag ville ha något annat att tänka på till en början.

Testade först att lägga ett lakan mellan mig och mattan men då kände jag ingenting. Tror jag tänker köra naken hud och istället ligga korta stunder till en början för att sedan successivt öka.
Det gjorde mer ont om man kände på piggarna med handen än då man lade sig ner på den. Bestämde mig för att till en början köra vanligt på ryggen eftersom jag ändå känner av lite besvär där nu i och med graviditeten. Jag är så pass kort att den täcker hela min rygg + ländryggen så båda mina nuvarande problemoråden (nacken + bäckenet) kan behandlas samtidigt!  

Det gjorde ont men det var samtidigt en häftig känsla att ligga på piggarna. Man kände snabbt att endorfiner frigjordes och en otroligt varm känsla spred sig i hela kroppen med början i ryggen. Jag låg ca. 5 min. igår och det lilla gjorde att jag kände mig mycket mjukare i ryggen då jag satte mig upp och idag känner jag mig lite rörligare i området.
Jag tror sten-hårt på detta!

Enda kruxet är att jag är lite osmidig nu p.g.a bäckenet så det var lite krångligt att rulla ner och rulla upp då man skulle börja och sluta, men det tror jag ger sig med tiden. Man måste nog göra på ett visst sätt för annars ändras tryckfördelningen på piggarna och det var inte speciellt skönt.


Kommentarer
Postat av: Nad

Så himla häftigt det låter! Toppen om det funkar för att mjuka upp kroppen sådär!

2008-05-29 @ 12:42:54
Postat av: Cilla

Nu har jag också beställt en! Var det lång leveranstid? Jag vill verkligen inte skrämma upp dig men jag läste under pressklipp på Shaktimattans hemsida och där fanns en artikel från Amelia (http://www.shaktimattan.se/Images/other/SpikmattanAME0806.pdf )och i den står det att man bör undvika mattan om man är gravid. Detta pga akupressurens utdrivande kraft. Vet inte hur allvarligt det är med det men kanske värt att kolla upp.

Lycka till! Och tack för en underbar blogg!

2008-05-29 @ 15:33:26
Postat av: Erika



Så kul att den funkar bra, jag måste vänta med mitt köp lite. Ska försöka att spara lite kosing tills vi åker ner till örebro (om jag klarar att spara får vi se, hehe)



Kramen!

2008-05-29 @ 16:52:48
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Nad: Du är mer än välkommen att testa den någon gång! Det innebär ju att ni/du måste komma och hälsa på = YES!



Cilla: Jag vill tacka dig otroligt mycket för att du uppnmärksammade mig gällande detta! Fantastiskt gjort!



Det var ca. 3 veckors leveranstid för det fanns ingen inne på lagret hos dem, annars tror jag det är snabbare leverans på den. Känns ändå jättekul att jag köpte den för nu har jag något spännande att invänta om ett år eller så! :) Tills dess får Johan nöta på piggarna lite! ;)



Tack också för ditt beröm, det är lika roligt varje gång någon uppskattar det arbete man gör och den tid man lägger ner!



Många kramar Malin!



Erika: Du vet ju att vi håller koll på dig via bloggen så du får ge f-n i att lägga upp om du shoppar något så kanske du klarar dig! ;)



Ha det toppen!



Kramalin

2008-05-29 @ 20:59:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0