Blogg-panel

Jag är en av de bloggare som fått den stora äran att vara med i Ecoloco's nysatsning bloggpanelen! De har frågat ett gäng aktiva föräldrabloggare som representerar olika föräldratyper; singelmamma, retromamma, ekomamma, utlandsmamma och modemamma. Dock saknas en pappa än...men det kanske dyker upp?

Vi kommer att få hem kläder då och då från Ecoloco som vi får testa och sedan skriva om, om vi vill och då isåfall vad vi vill. Vi ska alltså både ge ros och eventuellt ris. På Ecoloco-bloggen kan man läsa mer samt hitta de andra föräldrabloggarna!
Jag tycker detta känns jättespännande och ser fram emot det första vi ska testa; ekologiska och svensktillverkade skinnmokasiner från Bellio. Vi har valt den bruna modellen till Leon då vi tyckte det skulle passa bra till hans brun-grön-orangea garderob!


 

Bild lånad från Bellio.

Detta tycker både jag och Johan känns som ett spännande samarbete och vi ser fram emot att få ha mer att göra med goa Loa! :) Det finns numera en kategori som heter just "Blogg-panelen testar" och där under kommer dessa inägg att samlas.


Kommentarer
Postat av: VintageRetroPrinsessa

Nämen guuuud så roligt att du är med jag är retro mamman hiii hiii.

vi valde dom röda med hjärtan hii hii.



ha en underbar dag på er :0)

2008-11-19 @ 09:00:54
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Nadia

Men du! Jag har letat och letat efter svensktillverkade ekologiska mokasiner på internet och inte fått upp dessa i mina resultat!!!

Hur har det gått till? Jag får i princip bara upp Pololo och de är inte svenska. Jag är ingen hacker helt klart... Så tack för att jag nu funnit till dessa via dig! Jag använder mmockasiner på Toste varje dag och gjorde det på Mandus också tills han var nästan tre. Ett plagg jag inte vill vara utan!

Men jag köpte mina på Robeeze och Bobux och Starchild, då jag inte hittade ekologiska. Men dom är jättefina!

2008-11-19 @ 12:08:45
Postat av: Nadia

Är det den med vit elefant som ni valt?

Berätta gärna vad ni tycker om den!

2008-11-19 @ 12:22:57
Postat av: Erika

Vad kul att du får vara med och testa.

Jättefina mockasiner =)

2008-11-19 @ 20:22:46
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Loa

Välkommen till Ecolocos bloggpanel! Vi ser fram emot ett glatt och trevligt samarbete.



Till Nadia kan jag säga att Bellios ekologiska mockasiner är så nya så dom inte ens har levererats till butiker än. Kommer att finnas mycket snart på http://www.ecoloco.se och på Designtorget.



glada hälsningar

Loa

2008-11-19 @ 22:19:12
URL: http://www.ecolocobloggen.blogspot.com
Postat av: lisa

är bara mammor föräldrar? jag får dåliga vibbar av företag som försöker nischa sig via stereotyper, men så är jag kanske lite väl bitter. bittermamman?

2008-11-19 @ 22:24:36
URL: http://www.schmut.net
Postat av: Anonym

VintageRetroPrinsessa: Ja, jag såg att det var du som var retromamman! :) Jättekul!

Kram på er!



Nadia: Jag tror att de är toppen, ser då grymt sköna ut! Antar att det drljer ett tag tills Leon kan ha dem men det ska bli jättekul att testa! :D

Ja, det är de med elefanten vi valde!



Erika: Ja, det ska bli kul! De är ju supersnygga!



Loa: Detsamma fina du! :)



lisa: Som jag skrev så har de inte hittat bloggande pappor som har miljötänk, tror inte alls att det bara är mammor som är föräldrar, i mailet skrev Loa att de letade en pappa. Kanske bittermamman känner någon obitter pappa?



Tycker det är extremt ostereotypiskt av Ecoloco att nischa sig via bloggande föräldrar med miljötänk då de valt en ensamstående mamma, en ekomamma, en retromamma mm. Att inte de pappor som bloggar tänker på miljön kan ju inte de rå på.

2008-11-20 @ 10:54:15
Postat av: lisa

vad jag menar är inte bara att pappor fallit ur programmet (och det finns trots allt flertalet småbarnspappor som bloggar och har gröntänk) utan att man grupperar mammor baserat på intressen och privata förhållande? skulle en gaymamma värdera en sko annorlunda än en modemamma? skulle en mamma värdera en sko annorlunda än en pappa?



det här görs ju redan av alla andra företag. skillnaden är nu att ett ekoföretag använder sig av samma gamla kvalmiga marknadsföring.

2008-11-20 @ 14:25:33
URL: http://www.schmut.net
Postat av: Malin Harju

lisa: Tråkigt att du känner så; jag tror att jag som t.ex tänker mer eko värderar skon på ett vis jämfört med modemamman som kanske enbart ser på den ur ett fashion-perspektiv. Jag har förmodligen helt andra krav eftersom jag ställer krav på tillverkning och framställan, långsiktig hållbarhet mm. medan en modemamma kanske mer funderar kring moderiktighet och trender.



Att du anser att det är kvalmig marknadsföring får stå för dig, själv tycker jag att det är produktinriktad och smart marknadsföring eftersom den vänder sig till rätt målgrupp.



/Malin

2008-11-21 @ 09:55:41
Postat av: Loa

Åh vilken uppfriskande debatt! Jag ger mig in i den av liv och lust!

Och jag kallar mig gärna ekomamma. Och lattemamma. Och gladmamma. Och surmamma. Utan att jag känner att det är någon köpt identitet.



Vi på Ecoloco är jätteglada för vår bloggpanel som både ska hjälpa oss att utveckla vårt sortiment och hjälpa leverantörerna att förbättra sina ekologiska barnkläder (de fina ekologiska mockasinerna från svenska Bellio är till exempel helt nya på marknaden och Bellio vill gärna ha synpunkter på hur man bör utveckla produkten). Om bloggpanelen gillar det dom testar får dom naturligtvis gärna tipsa andra.



Lisa, tråkigt att du tycker att vår marknadsföring är stereotyp. Vi tycker själva att vi är ganska nytänkande och innovativa. Men vi tar jättegärna emot tips och idéer på bra och kreativ marknadsföring!



Glada hälsningar

Loa

www.ecoloco.se







2008-11-21 @ 15:56:14
URL: http://www.ecolocobloggen.blogspot.com
Postat av: Nadia

Loa: Om man är intresserad av de svarta med vit rand, och vill köpa på wen butik. Hur gör man då?

2008-11-25 @ 12:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0