Helgen

Eftersom Johan är borta från idag till söndageftermiddag på kick off med jobbet är det liksom jag, Lotus och bebis-magen's helg. Hade några grand visions om att röja lite här hemma men insåg snabbt mina ömma begränsningar och tänkte om. Jag ska dock försöka rensa ur kastrull-skåpet (där vi även har plastburkar, fryslådor mm.) och vårt lilla hörnskafferi. Det brukar vara bäst att göra sådant då Johan är borta så att jag får bestämma strukturen och så kan han anpassa sig efter den sen! ;)

Ikväll kommer Pucca-syster hit på middag! Tänkte bjuda på feta-piroger och chokladmousse med färska bär. Ska även avverka en riktigt tjejig film efter kvällspromenaden med Lotus. Får passa på då männen är borta! :)

Imorgon är det dags för röjning (se ovan) och sedan en tur till landet så att världens snabbaste hund får rusa av sig utan större ansträngning från min sida och på kvällen kommer mamma och J hit på middag samt att de ska gå middags- och kvällspromenaden med Lotus. Skönt att slippa ta alla promenader själv då Johan är borta och man egentligen har för ont för att gå. Som "tack" (inte för att de behöver det, de gör det så gärna ändå) ska jag bjuda på risotto och mera chokladmousse. Tänkte vara lat och göra en laddning som räcker till två middagar och bara sleva upp i serveringsglas (för övrigt urdiskade glasburkar som det varit ekologisk färskost i. Återvinning av hög grad!) och ställa i kylen.

Söndag ska jag inte göra så mycket på annat än rasta Lotus-darlingen och läsa. Måste vila lite då om de tre återstående dagarna på jobbet ska fungera. Vann en tidning hos Erika som kom med posten igår + att bästa C dumpade av ett par på mig då jag var där i onsdags (vi brukar göra så innan vi återvinner dem, ett perfekt sätt att dels dela med sig och tänka på naturens resurser!)
 Då Johan kommer hem ska vi käka något gott och mysa lite innan en ny jobb-vecka tar vid!

Vad ska ni göra i helgen?


Kommentarer
Postat av: Erika

Kul att den kom fram lagom till helgen =)



Jag brukar också vilja ge bort tidningar till andra människor. Ibland tar jag med en hög till jobbet och lägger i fikarummet.

Mamma får mina utlästa icakuriren och Mats mor brukar få en hög andra tidningar då och då. Jag får ibland allas av henne. Bra att hitta nya recept i =)

Dessutom så sparar jag på vissa tidningar själv.



2008-09-19 @ 18:04:02
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: yoginimaria i oslo

Jag är 2 barnmor i helgen. Åt två små trollungar som är 4 respektive 1,5 år. Deras mamma o pappa är på bröllopsresa i Marocko och vi ¨vänninnor delar på barnaansvaret =)

De sover gott efter en dag på dagis. Imorgon skall vi lata oss i sängen (fast de vaknar 6) bada badkar, gå på tur vid älven, äta kokosbullar på Den Lille Kokosbollefabrikken och dansa på vardagsrumsgolvet. Leka prinsessor och vara allmänt tjejiga ;) Det blir min helg. Jag är oxå med och rrangerar Global Mala här i Oslo på söndag. Ta en titt på www.globalmala.org

En bra sak för vår Jord.

Kram och njut din helg!!

2008-09-19 @ 21:55:51
Postat av: Malin Harju

Erika: Jag sparar också vissa, typ ELLE, alla föräldratidningar och lite annat. Men de där tidningarna som känns aktuella och up to date i ca. 2 veckor skeppas alltid vidare.



yoginimaria i oslo: Åh, så rolig hela din helg låter! Vill också leka prinsessa och äta kokosbollar! :)



Kan jag komma nu?



All kärlek till dig!

2008-09-20 @ 08:06:39
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: yoginimaria i oslo

Tack...bara kom =)

Vi har varit uppe sen kl 5 (!) och nu vilar minstingen. Jag & storprinsessan skall fixa naglarna Hon ville ha nåt glittrigt! Km och var med du med!

2008-09-20 @ 11:26:23
Postat av: Malin Harju

yoginimaria i oslo: :) Jag har ju jobbat som manikyrist förr så jag hade ju kanske behövt komma! ;)



Låter som om ni haft en alldeles förträfflig helg!

Massa kramar!

2008-09-21 @ 08:59:43
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0