6 fantastiska månader

Idag blir Leon, älskade mirakel-barn, ½ år gammal. 6 fantastisk månader har gått sedan vårt under kom till världen och förgyllde våra liv med sin rena uppenbarelse.

Denna lilla krabat som det var sagt förmodligen inte skulle orka skrika då han kom ut till livet upptäcker just nu nya ljud varje dag. Han ligger och formar sina små läppar på olika sätt och då nya ljud lämnar munnen skrattar han förtjust! Han äter så rejäla smakportioner att jag skulle kunna plocka bort ett ammande mål, men jag kommer inte att göra det riktigt än. Snart så...Han tycker just nu att Lotus är väldigt kul att titta på och vrider nästan nacken ur led för att kunna följa vart han går! :) Vissa sånger tycker han bättre om och då vevar han själv med i en sorts gungande takt. Att stå är just nu bland det roligaste man kan göra och då han ligger på rygg ska han bara runt på mage. Då han snurrat runt ligger han och "torr-simmar" och är tok-förbannad över att han inte kan ta sig framåt för egen maskin. Han läcker som ett såll och munnen och allt han får tag i stoppar han in i munnen och gnider fram och tillbaka. Dock syns inga tänder till ännu.

Dagarna med vår älskade Skrudderutt är alla en gåva, en gåva jag njuter av till fullo och ömt vårdar minnet av. Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag kommer att kunna vara hemma så länge till för detta mys vi har kommer är jag inte på något sätt redo att skiljas från dagtid ännu.

Vi älskar dig, prins Leon!

Under denna kategori kan man läsa mer om Leon och den resa vi hittills gjort och om det fantastiska liv som
väntar oss! ♥


Kommentarer
Postat av: Nadia

Härlig läsning!

Jag bestämde för länge sedan att i sommar skulle jag börja jobba, då Toste är 1,4 år ca. Det kändes så långt fram och som att det skulle bara kännas toppen. Nu är det mitten av april och jag börjar känna panik.... Men jag har ju inte klart med jobb än så vi får se... jag kan ju alltid ändra mig.

2009-04-15 @ 11:00:22
Postat av: Lisa

fin läsning! :)

2009-04-15 @ 14:43:47
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Nadia: Ja, det är tur man har ångerrätt på vissa saker! :)



Lisa: Tackar!

2009-04-20 @ 08:08:47
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0