Quiz?

För ett tag sedan hade jag en frågestund här på bloggen där nästan inga ställde några frågor. Dagen efter började det poppa upp kommentarer och hagla in mail från folk som inte hunnit ställa frågor. Jag kör alltså en igen och nu får ni ända till måndag på er så kanske fler hinner?

Fråga vad ni vill, är det för personligt så svarar jag inte på det helt enkelt :)


Kommentarer
Postat av: anna

Hej Malin :-)



Jag undrar om du kan berätta lite mer om varför ni valt att inte låta vaccinera Leon. Hur vägde ni för- och nackdelar mot varandra? Vår Elna är tre månader nu och snart är det dags för första vaccineringen om vi följer programmet, så jag är tacksam för all hjälp jag kan få för att ta ställning till sprutorna.



Ha det bäst, kram!

2009-04-15 @ 10:40:11
URL: http://aleryd.wordpress.com/
Postat av: Lisa

Hallojken! Jag undrar vad du har för åsikter och funderingar kring solslyddskrämer för både barn och vuxna? Vilka krämer som är bra och inte och varför?

2009-04-15 @ 12:40:38
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: Marie

För att spinna vidare på solkrämer och annat - cerat! Finns det nåt bra cerat utan palmolja? Eller blir det till att göra eget?

2009-04-15 @ 14:22:01
Postat av: Lisa

vet att detta är en personlig fråga som du inte kommer att svara på kanske, men hur träffade du din man? och hur längesen var det du började köpa ekologiskt? hur gammal är eran fina hund? vad lyssnar du helst på för musik?

2009-04-15 @ 14:48:21
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Ylva

Du kanske har skrivit det tidigare men jag undrar hur länge du har tänkt vara hemma med Leon? Och kommer du tillbaka till din gamla arbetsplats efteråt (undrar av egoistiska skäl, haha, och hoppas på att Axel ska hinna få "jobba" med dig) eller kommer du att söka jobb närmare ert nya hem?

2009-04-15 @ 15:03:46
Postat av: Annelie

Hej Malin!

Jag undrar lite hur du ser på "problemet" när man blir bjuden på middag som inte är ekologiskt, eller som kanske innehåller oschyssta grejer som man inte vill äta, t ex tillsatser av olika slag. Jag är själv vegetarian, och skulle aldrig äta kött bara för att vara snäll om någon bjöd på middag, men jag känner att jag inte kan tacka nej till andra saker för att det inte känns schysst mot de som bjuder. Trots att det ibland känns som att man egentligen inte vill äta halvfabrikat osv. Självklart vet många jag känner om och delar mina ställningstaganden om att äta schysst mat, men de man inte känner så väl.. Äh förmodligen är detta världens lyxproblem, jag tänkte bara om du också hade varit med om det och har några kloka tankar?



kram/Annelie

2009-04-15 @ 21:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0