Tävla om ekologiska lusse-attiraljer!

Hörni! Nu kör vi igen! Det blir en lite intensivare 2-dagars tävling i samarbete med bästaste Ecoloco eftersom vinsten ska ha hamnat hemma hos vinnaren senast fredag, men vad gör det? Ni får vara snabbare med att tävla helt enkelt, och i smyg förbanna mig & Loa för att vi inte har bättre framförhållning! ;) Loa kan skylla förvirringen på att hon ammar, men vad fasen ska jag skylla min på? :)



I potten finns alltså en valfri stjärnmössa eller tomteluva från Bonkeli Mini. Vinnaren får hem sin vinst i tid till Lucia-firande på söndag och kan alltså matcha lusse-outfiten med en eko-luva!
Stjärnmössan är i velour och tillverkad i Sverige av symaskinen som drivs med vindkraft. Den kan fyllas med en ihoprullad t-shirt om man vill ha den mer strutliknande, ett hett eko-tips! :)
Tomteluvan är även den i velour och tillverkad i Sverige av symaskiner som drivs med vindkraft. Härligt va? Jag får gåshud av sådant!
Mössorna finns i storlek 0-2 år, 2-4 år och 4-6 år. Den största storleken kan även användas av vuxna då velouren är stretchigt töjbar & följsam! På Lyckobacken kommer både vuxna & barn att bära dessa! ;)

Luvorna matchas bra med eko-tröja & leggings från Katvig och fina eko-tofflorna från Bellio i juligt rött och tomtenissen/an får ett litet modernare stuk! Eller varför inte den snygga, svarta bodyn från CheckMe by Jezz och de svarta Bellio-tofflorna?
Ordrar som läggs senast torsdag innan kl. 14.00 levereras på fredag och i lagom tid till Lucia-tåget! För övrigt så kan man beställa kläder & klappar hos Ecoloco ända fram till den 21 december och ändå vara garanterad leverans innan jul - detta med öppet köp fram till 31 januari!

  

 

(Och medan ni är inne på Ecoloco och snurrar, glöm inte bort att ta del av dagens lucka i deras eko-julkalender; ett miljövänligt tips + glada ekologiska barnkläder® till 24 % rabatt i ett! Det tackar vi stressiga (och fattiga!) småbarnsföräldrar för! ;) )

För att vara med och tävla; gå in till Ecoloco och välj & vraka bland alla kläder tills du hittar just din favorit. Kom tillbaka hit till Ekoblogg och skriv vilket ditt favoritplagg är i detta kommentarsfält. Skriv också vilken av mössorna du vill ha + storlek på den om just du skulle vinna. Sedan drar ni iväg ett mail med er adress till [email protected] Detta för att jag direkt då vinnaren dras ska kunna vidarebefodra er adress till Loa. På så vis garanteras ni leverans i tid! :) Ni har till tidig torsdagmorgon på er!

Hängde ni med? Favoritplagg, kommentera (glöm inte sort & storlek!) & MAILA. Enkelt va? ;)

STORT lycka till!

Malin ♣

Psst! Vill ni tipsa om tävlingen så går det alldeles utmärkt att använda bilden i inlägget!

Tävlingen är nu avslutad, tack för er medverkan!


Kommentarer
Postat av: sara

Hallå hallå. :)



Jag har MÅNGA favoriter hos ecoloco. Men en av favoriterna är Nanoou hoodie, den svart och vit randiga. Råkar nämligen också veta att just den hoodien kommer att komma hem till oss i form av julklapp från farmor ;)



Om vi vinner skulle vi vilja ha en stjärnmössa, har aldrig sett nå sötare, i strlk 0-2 år.



Ha det fint, kram Sara

2009-12-08 @ 09:15:27
URL: http://slimsara.blogg.se/
Postat av: Carolina - Vinn ekotofflor från Ecoloco i min Julkalender idag!

Åhh, toppentävling!

Jag älskar Katvigs boilersuit, snygg, mjuk, skön och praktisk - kan inte bli bättre!



Om vi vinner vill vi ha en stjärnmössa, ursöt verkligen! Storlek 2-4 år.



Håller tummarna

2009-12-08 @ 09:57:28
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Mimmi

Jag är ett stort fan av Katvig-overallen du har till din son! Härliga färger! Om jag vinner vill jag har tomteluvan i strl. 4-6 år. Jag mailar dig nu! Ha en skön dag! Kram Mimmi

2009-12-08 @ 10:05:48
Postat av: Carola

Mitt favoritplagg just nu är Katvig Rainsuit. Hela hösten har jag letat efter ett nytt regnställ till dottern men inte hittat något som funkar i mina höga krav på design och funktionalitet. Men tack vare din tävling hittade jag det perfekta regnsetet - snyggt, smart, ekologiskt och praktiskt! Kan inte bli bättre!



Om jag vinner vill jag ha tomteluvan i storlek 2-4 år.



2009-12-08 @ 10:26:14
URL: http://blogg.alltombarn.se/carola
Postat av: Edun

Jag tycker solskyddsfiltarna är toppen och speciellt den vita med peacetryck. Kalasbra för susande bebisar.



Om jag vann skulle jag vilja ha tomteluvan i strl 4-6 år



tisdagskraamar och en trevlig dag önskas

2009-12-08 @ 11:28:46
Postat av: Lillan

jag är gärna med. vill vinna tomteluvan i stl: 0-2 år. och min favorit är Duns prematur heldräkt Apple & Pear...sååå snygg alltså!

2009-12-08 @ 18:22:28
Postat av: Jenny

Min favorit är Duns långärmad tröja Small Things, ett härligt och glatt tryck! Om jag vinner skulle jag vilja ha en tomteluva i storlek 2-4 år.

2009-12-08 @ 20:24:19
Postat av: Johan Melin

Det finns många bra plagg hos Ecoloco, men just nu är nog favoriten helt enkelt ett par comfort tights. Ett par naturvita mjuka, sköna strumpbyxor som skulle passa till dotterns julklänning.

Om jag vann denna tävling skulle jag önska en tomteluva i stl 2-4 år.

2009-12-08 @ 21:57:26
Postat av: Veronika Ekstrand

Min favorit är Belliotofflorna, de svarta folkloreinspirerade. Om jag vinner vill jag ha stjärngossemössan i storlek 4-6 år.

kram

2009-12-09 @ 08:00:20
URL: http://eko.veronikaekstrand.se
Postat av: Smygbloggaren

Vilka fina plagg!



Jag tyckte bäst om Franka Sigrid blus (blå) och Green Cotton stickad kofta Helen (rödlila/rosa). Jättefina!! Dock lite för varma plagg för att köpa nu eftersom det kommer att dröja ytterligare ett tag innan vårt fina pyre kommer till (kalla) Sverige:-(



Jag skulle väldigt gärna vinna tomteluvan. Dne skulle passa perfekt nu när vi ska resa till lilla pyret över julen! Stl 2-4 år.

2009-12-09 @ 15:12:35
URL: http://queerasinfuckoff.blogspot.com/
Postat av: Therese - Eira min ögonsten - Jultävlingar i bloggen!

Jag vill vinna tomteluvan i strl 0-2 år :)



Min favorit hos ecoloco är duns gingerbreadklänningen i strl 86.. :) så fin!



2009-12-09 @ 17:22:20
URL: http://eiraheidemo.blogg.se/
Postat av: Jenny

O va svårt jag som är så svag för bodysar, tröjor och mössor med roliga mönster. På Ecoloco finns massor..... Min favvo i dag är Duns knytmössa Mushroom forrest. Hoppas vinna en annan mössa... nämligen en stjärngossestrut i st 0-2 år...

2009-12-09 @ 22:33:04
Postat av: Sylvia

Favoriten är Serendipity empire klänning i rosa, så pampig som från den tjusigaste filminspelning.Drömmen för en mamma att få klä sin lilla prinsessa i, och vad prinsessan skulle bli överlycklig.

Önskar tomteluvan i storlek 4-6år

2009-12-10 @ 00:21:56
Postat av: Henrik / enbättrevärld.nu

Min favorit är helt klart Bamboo Baby, tyckte de var jättesöta och jag gillar även bambu som material då det är skonsammare för miljön än bomull :) Tipsade även om dem i min kalender. Som jag skrev i annat inlägg så får jag nog låna hem ett kusinbarn snart ;) Stod att tomteluvan passade vuxna med så då får man ju vara med och tävla. Så får bli den största storleken då 4-6år, skulle passa perfekt på ekojulmarknaden jag ska vara med på i helgen.

2009-12-10 @ 04:59:41
URL: http://enbattrevarld.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0