Check out Check me!

Igår damp det ner ett nytt paket från Ecoloco som bloggpanelen's blöjbarn ska få testa och recensera; bodyn CheckMe!

CheckMe är en ekologisk body med en patentsökt skärning i ryggen för att man enkelt och smidigt ska kunna kolla blöjan. Med CheckMe är det lika enkelt att kolla blöjan som med en tröja fast det är en body. Aldrig mer kalla de där förargliga gliporna mellan byxorna och tröjan!CheckMe växer i takt med barnet tack vare dubbla knapprader i grenen och långa ärmmuddar som går att vika upp till en början pch då blir en snygg detalj. CheckMe har även en snygg unik design i halsringningen. Du slipper knäppa besvärliga knappar och den håller ihop bättre än en traditionell omlottöppning.

CheckMe byJezz utsågs till Årets barn- och babyprodukt 2008. En klassisk produkt som fått en innovativ funktion vilken dagligen underlättar för småbarnsföräldrarna.

Vi är superspända på denna body jag och Johan, och självfallet kommer ni att kunna läsa vad vi tyckte om den!

Tack snälla, goa Loa!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Spännande att få höra. Kan tänka mig att den skulle sitta fint på små förskolebarn för att underlätta för de som jobbar.

2009-02-25 @ 10:29:34
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: Nadia

Så bra att det händer något på den fronten! Bodysar skulle absolut kunna utvecklas till bättre funktion! Det finns de som är riktigt dåliga i passform och funktion...

2009-02-25 @ 10:46:20
Postat av: Annie

Åh, så himla smart! Minns första gången jag såg skor som växer med fotstorleken med uttagbara inlägg, bra för ekologin och ekonomin :)

2009-02-25 @ 22:48:36
URL: http://viviv.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Lisa: Ja det var precis så jag tänkte! Hur underbar idé som helst!Nadia: Absolut! Så kul att Sverige ligger bakom denna innovation!Annie: Precis! Hur genomtänkt som helst!

2009-02-26 @ 07:21:09
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Jeanette Birkholm

den är himla skön, så genomtänkt

se recensioner här:

http://www.babydjungeln.se/?p=98

2010-01-07 @ 15:49:35
URL: http://www.babydjungeln.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0