Klean Kanteen

Gällande inlägget om flaskorna från Sigg så fick jag ett mail från en läsare om ett annat, kanske ännu bättre alternativ; Klean Kanteen!



Klean Kanteen saluför en ny, miljövänlig dricksflaska. Ett riktigt eko-alternativ! Denna miljövänliga, återanvändbara, rostfria dricksflaska ger ett säkert, icke utsöndrande och giftfritt alternativ till plast och andra behandlade metallflaskor. Det rostfria stålet i Kanteens flaskor är av högsta kvalitet, livsmedelskvalitet # 304 18/8, som genomgår en elektropoleringsprocess för att ge en slät, hygienisk insida. Detta rostfria stål är naturligt passivt och sanitärt och behöver inga extra epoxy ytor eller behandlingar för att göra flaskan drickssäker.

Flaskorna finns i fyra olika storlekar: 355 ml., 500 ml., 800 ml. och 1,2 l. De har en vid öppning för skedar, isbitar och flaskborstar. Alla korkar är tillverkade av säker icke utsöndrande polypropen # 5. Rostfria korkar finns som tillbehör.

Klean Kanteens är tillverkade för att hålla. Den långa livslängden på flaskorna minskar drastiskt användandet av våra resurser och om de vid något tillfälle behöver bytas ut så är de 100 % återvinningsbara. Vad du häller i din Klean Kanteen är exakt vad som kommer ut. Bra för dig och bra för miljön! Klean Kanteen är ett hälsosamt alternativ - ta din Klean Kanteen och fyll den. Repetera vid behov. Kan det bli enklare?

Vi har beställt hem för att testa för så här i sommartider behöver både stora och små ha vattenflaskor nära till hands!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0