Bloggdate

Det var så trevligt igår! Tack underbaraste Clara för allt!

Det är ju intressant det där med att träffa någon man aldrig mött tidigare men ändå tycker att man känner eftersom man läser varandras bloggar!
(Det var samma sak då jag och Erika skulle träffas men det vart också succé och i henne känns det som om jag fått en vän för livet även om vi inte ses så ofta! :) )

Clara tog och skrev så fint om mig så jag blev alldeles rörd! Tack! Hursomhaver så pratade vi en massa om allt och inget, fort och i munnen på varandra. Vi hade så mycket vi ville ha sagt men så lite tid kändes det som. Malin körde liksom lite fel och fick till slut lite bensin och då jag väl kom fram var det inte så många timmar tills vi var tvungna att åka igen för att Leon skulle vara hemma till middagen i någorlunda vettig tid. (Tydligen gick jag miste om en smulpaj pga. detta! :( )
I alla fall så hann vi med mys med vovvarna (hennes lilla raring är så bedårande), en lång promenad, ett litet snack med hennes vrålsnygge make och en god lunch! Vi i alla fall bland annat om politisk korrekthet/inkorrekthet, om våra läsare, hur vi blir bemötta på bloggarna (inte så stor skillnad trots att hon har en så pass stor blogg) och det här med vad våra läsare kanske har för förväntningar på oss. Och det fick mig att fundera på hemvägen;

Vad har ni läsare egentligen för förväntningar på mig och Ekoblogg? 

Jag hoppas att det inte dröjer särskilt länge tills nästa gång och då ska Clara visas Lyckobacken är det tänkt!

 


Kommentarer
Postat av: Ida L

Jag gillar alla bra ekotips du kommer med då jag själv har haft mest koll på ekomat så är det kul att vidga vyerna lite.

Du har en schyst inställning till livet och vardagen som jag tycker om att läsa om.

Just nu kan jag fatsikt inte komma på något som jag skulle vilja ha mer av men lovar att säga till om det dyker upp nått.



Keep up the good work!



Ps.får du nån stund över är du välkommen att kika in på min blogg som har en inriktning på mina kreativa projekt. Ds.



// Ida L (idalism.blogg.se)

2009-10-08 @ 10:27:34
URL: http://idalism.blogg.se/
Postat av: Loa

Det fina med din blogg är att du är så genuin :-) Du skriver om det du brinner för, det du tror på och det du gillar. Fortsätt med det! Du är en förebild och inspiration för många som vill leva mer miljövänligt.

2009-10-08 @ 23:25:45
URL: http://www.ecolocobloggen.blogspot.com
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Ida L och Loa: Tack snälla, vad glad jag blir!

2009-10-12 @ 07:37:15
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0