Enhus Organic

2008 startade den utbildade hudsvårdsspecialisten Johanna Enhus hudvårdsföretaget Enhus Organic. Företaget har sitt säte i Lund och och grundades då Johanna själv tyckte att det var svårt att hitta bra och EKOLOGISKA hudvårdsprodukter på marknaden. Eftersom hon vurmar för djur och natur så var det en självklarhet att produkterna skulle vara biologiskt nedbrytbara med återvinningsbara förpackningar. De är helt naturliga och fria från syntetiska tillsatser och skadliga ämnen. De innehåller således inga mineraloljor, artificiella färg- och dofttillsatser eller animaliska restprodukter och de är heller inte testade på djur.
De består av noga utvalda oljor och extrakt från växtriket som (baserat på traditionell spa-lära, aromaterapi och ledande forskning) skapar välbefinnande och balans.



I sitt sortiment har Johanna rengörning, ansiktsvatten, dag- och nattkräm, peeling & ansiktsmask, kroppsvård & sojaljus. Ljusen tycker jag låter extremt härliga då jag är ett riktigt doftljus-freak men drar mig för att köpa dem då man sällan hittar bra sådana och vet att de mindre bra innehåller en massa skräp!

Bland innehållsförteckningarna över produkterna hittar man bl.a. saker som vildrosolja, blåbär, ylang-ylang, lavendel, mandarin, grönt té, aloe vera, honung, mandelolja, trollhassel & rosenträ. Hur gott lär det inte dofta?

  

Produkter är på väg hem för recension och såklart kommer ett utlåtande då jag fått mig en hum om dem! :)

Malin ♣

Kommentarer
Postat av: Lisa

Låter väldigt intressant!

2010-01-26 @ 19:20:41
URL: http://omlivetpalandet.blogspot.com
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Lisa: Ja, det tyckte jag med då jag fick pressutskicket! :)

2010-01-27 @ 06:09:56
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0