Tävla om tee!

I samarbete med One too many t-shirts drar vi nu igång en tävling där även killar/grabbar/män kan vinna ett pris åt de själva! Jag vet ju att de tävlingarna lyst lite med sin frånvaro på bloggen...

Man tävlar om antingen en Frepps eller Edun Live t-shirt, finns i både herr och dam storlekar.

Frepps gör grafiskt stilrena t-shirts med attityd. Inspirationen kommer från djurvärlden stiliserad till
uttrycksfulla t-shirt tryck. Frepps kläder är tillverkade i 100% ekologisk bomull och certifierad av Skal och Oeko-Tex®. Den ekologiska bomullen odlas i Turkiet, där även produktionen av tröjorna genomförs under
rättvisa förhållanden.

 

Edun Live producerar ekologiska kläder som stödjer en hållbar ekonomisk utveckling i Afrika. De t-shirts som säljs hos One too many t-shirts är tillverkade i Uganda och i 100% certifierad ekologisk bomull. Edun Live är
ett systermärke till det socialt medvetna klädmärket Edun Apparel Ltd. som grundades av U2-sångaren Bono, hans fru Ali Hewson och designern Rogan Gregory.

 

För att vara med och tävla vill vi att ni surfar in i shoppen och fyller under "Kontakta oss" i sin e-postadress och vilken t-shirt av de två alternativen och storlek man vill ha om man vinner. Man blir då även prenumerant på deras nyhetsbrev.
Efter att fyllt i uppgifterna på vår hemsida går ni tillbaka till Ekoblogg och i kommentars-fältet
skriver om ni om er favorit t-shirt. T. ex, "min favorit t-shirt fick jag av min kille/tjej när jag fyllde 24 och fast den är sliten kan jag inte sluta använda den..." Ni hajar va? Dessa historier ser vi fram emot att läsa! :D

Som vanligt har ni till måndagmorgon på er att tävla då en vinnare kommer att lottas fram!

Stort LYCKA TILL!

Malin ♣

Tävlingen är nu avslutad, tack för er medverkan!

 


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Hej!



Jag är inte med och tävlar, har alldeles för mycket kläder som det är och det är säkert någon annan som blir lyckligare av att vinna tröjan..



Men men, jag kan berätta i alla fall! Jag har läääänge haft en tight vanlig svart t-shirt, ingen speciell, har haft den under andra kläder för att hålla värmen. Så nu var den utsliten, tänkte jag och tog på mig den tillsammans med målarbyxorna när sovrummet skulle bli vitt. Lyckoträff! Jag är lite slarvig och slabbig så jag lyckades HÄLLA en sträng färg på tröjan och det blev superhäftigt! Nu har jag en ny tuff sommartröja!

2010-01-27 @ 09:03:56
Postat av: ..:Sarah:..

Heellooo :)

ja igår hade vi himla mysigt ! och hej å hå så mycket gott vi fick . stina kan hon.



nu blr de stan en sväng.. indiskas ecoljus å sushi står på listan. alla snackar om nån storm och nått oväder, utanför mitt fönster ser jag inget. men lika bra att klä på sig .



KRAAM

2010-01-27 @ 11:47:05
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: T

Min favvo t-shirt är en gammal, urblekt och trasig Blue Fox tröja (med deras logga på) som jag fick av en kille som jag var tillsammans med för en sisådär 11 år sedan. Då var den superhäftig och fräsch, numera används den som tränings t-shirt.

2010-01-27 @ 23:11:09
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Ellinor: Mäh! Gud så härligt! :) Samma sak hände med mig och ett par jeans!



..:Sarah:..: De ljusen luktar ju så gott! Fick hem ett annat doftljus igår, också eko, som dock slår Indiskas! ;)



Kramalin

2010-01-28 @ 06:16:31
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Den käraste tröjan jag har är en så kallad billabongkopia köpt på en marknad i thailand. Men den funkar finfint ändå och billig var den ;)

2010-01-28 @ 15:46:18
Postat av: Gronmamma

Favoritt-shirt... Hmm, en med lite attityd är min Röda korset t-shirt med trycket "Reagera - stå inte bara där" som en av ungdomsgrupperna har tagit fram.



Hälsningar L8 som är imponerad av bloggen!

2010-01-28 @ 22:00:41
URL: http://gronmamma.blogspot.com/
Postat av: Edun

Min finaste t-shirt kommer från Misericordia och är vit med ett fototryck av två lamaögon i brösthöjd. De gör jättesnygga t-shirts i material vi gillar :)

Jag köpte den själv för några år sedan och jag är mycket rädd om denna ägodel

2010-01-29 @ 17:34:20
Postat av: ONE TOO MANY T-SHIRTS

Hej,

Vi har haft lite tekniskt strul med "kontakta oss" sidan men det är fixat nu så alla får gärna vara med och tävla och fylla i sina uppgifter! Fina berättelser ni bidraget med, skicka in era e-post adresser och vilken tröja ni vill vinna enligt instruktionerna ovan så är ni med i tävlingen.

Lycka till!

Vänliga hälsningar,

Fredrik

ONE TOO MANY T-SHIRTS

www.onetoomanytshirts.se

2010-01-29 @ 23:50:48
URL: http://www.onetoomanytshirts.se
Postat av: Lisa

Min favorit t-shirt är en t-shirt jag haft sen jag gick i 6an eller något, jag fick den i julklapp av min syster när jag gick i 6an och det är nallepuh på den och mitt namn, den har blivit nött och är hål i, men jag brukar sova i den ibland, för den är så himla gosig eller ha den på mig när jag är sjuk och bara vill vara slapp :).



Hihi,hoppas jag vinner t-shirten, det vore fint!

2010-01-30 @ 14:50:45
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0