Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Så fri, så tillfreds och så avslappnad!
Gjort: Bara gått runt och njutit av livet och dagen idag som aldrig kommer igen!
Gör: Fotar bloggrelaterade saker och kikar ut över byn. Det är vackert att bo här alltså!
Planer: Idag är en sådan där mysdag som ska gå i detsamma tecken. Ikväll ska jag dessutom försöka mig på ett sorts kulinariskt experiment som jag ser fram emot!
Bästa: Helgens festligheter för mamma & pappan som har att fira; både att vi bott på Lyckobacken 1 år och en annan härlig sak!
I behov av förändring: All SMS som lätt kan resultera i missförstånd (obs, inga "otrevliga" sådana, men ändock!) då man inte kan se av kroppspråk, höra nyanseringar eller känna av mer subtila saker. Kanske att skicka röstmeddelanden vore bättre?
Leon : Jag fullkomligt häpnar över alla de saker han tar sig för nu varje dag! Han växer flera centimeter (minst!!!) varje dag och på kvällarna då han numer kommer traskandes med Natursutt och snuttefilt och ska gå och sova och vill ge en godnattkram och flera pussar så fylls hjärtat till brädden med sådan outgrundlig, villkorslös kärlek att ögonen liksom bara lite måste svämma över av lyckotårar. Snacka om att man blivit mer sentimental sen man blev förälder!
Väder: Mulet med regntunga skyar. Passar perfekt idag! :)

Malin ♣


Kommentarer
Postat av: Nadia Melin

Ja - jag är av skrivande natur, och dålig på att ta luren och ringa då det känns opraktiskt med två små som ofta ställer till bråk när jag är i telen. Då är det lättare att skriva ostört...men det klart att det kan bli missförstånd! På sms har jag inte upplevt det ännu, men på mail. Men det slutade senast bättre än jag kunde väntat mig... Rensade ut en del. För fördelen är att man har möjlighet att tala till punkt och tänka efter ordentligt på hur man vill formulera sig...

2010-05-25 @ 09:40:47
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Nadia Melin: Ja, det har du så rätt i så. Nu gällde detta inget allvarligt och inte alls någon osämja som behövdes rensas ut, men tanken liksom slog mig hur lätt det kan bli fel och att många kanske inte uppmärksammar det felet utan går och är missförstådd helt i onödan.

2010-05-26 @ 05:37:29
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0