FreDagens tacksamhet

Idag är jag tacksam över att 32 av de 41 saker jag skulle handla igår fanns att köpa ekologiskt, KRAV eller Fair Trade-märkt! ICA satsar stenhårt på sitt I ♥ eco så snart lär nog det mesta finnas! Nackdelen med att de utökar sitt egna sortiment är att de plockar bort andra val, t.ex. de vilda tomaterna vi alltid köpte. Men å andra sidan kan de hålla nere priset och få in ett större utbud. Lite Moment 22 detta.

Jag minns när det för lite drygt ett år sedan fanns i princip bara bananer att uppbringa varje vecka, därutöver kunde det tillkomma äpplen eller tomater ibland. Detta är fantastiskt och är verkligen Dagens tacksamhet!

Eko till alla! ♣

Kommentarer
Postat av: Sara

Second hand är underbart ja!
Och när du pratar om eko-mat, du skulle seeeeeeee min Coop-affär! Med alla studenter i Lund så blir det galet miljömedvetet, och nu kan man tom hitta fairtrade/ekologiska chokladpraliner. Chokladpraliner!!! Det är det mest fantastiska på länge. Ett paradis!
Hoppas du får en mycket trevlig helg, kära du!

2008-03-07 @ 08:08:19
URL: http://blissara.webblogg.se
Postat av: Malin Harju

Härligt!
Chokladpraliner som är Fair Trade/ekologiska finns i Övik också, dock inte på ICA utan på Grön Gåva. Det är härligt, men farligt gott!
Jag brukar ju dock göra egna sådana eftersom det blir allra godast då! Men det är kul att det finns för de som inte ids göra själva! ;)
Blir absolut choklad ikväll, känner ett sug komma smygande...

Kramalin

2008-03-07 @ 08:16:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0