Kvällens middag tog ca. 7 min. a
Kvällens middag tog ca. 7 min. att göra och blev en grymt god imrovisation. Medan färsk pasta * kokade rev jag 2 vitlöksklyftor * i en bunke. Ner med 1 dl. solroskärnor * , 8 klippta soltorkade tomater *, en näve ruccola *, lite olivolja *, en näve oliver * och en bit riven parmesan *. Över med färska pastan och rör ner 1 brk. Ricottaost. Blanda om och smula över torkad chili. Som vanligt är ingredienser markerade med * ekologiska i vårt kök. Mums!
Kan inte du extraknäcka som kock hemma hos mig? ;)
Erika: Toppen! Då kan jag dryga ut kassan som föräldraledig! ;)
åh vad lätt! :)
det ska jag göra nån dag!
Låter grymt gott! Det ska jag prova.
Låter bra det, jag vill äta middag när jag kommer hem från jobbet halv fem och på helgerna kan du få vara ledig ;o)
Johanna: Det blev faktiskt jättegott, bra med tanke på att det var så enkelt! :)
Erika: Ha, ha, du är kul du! :D