Nu är mangolden redo att plockas in medan ...
Nu är mangolden redo att plockas in medan den fortfarande är mjäll och inte blir trådig eller träig. Vi förväller den lätt och fryser sedan in den i portionspåsar - ljuvlig att göra soppor på!
Kommentarer
Postat av: Anna Eleonor
Eller varvad mellan ricottaost och lasangneplattor. Hur stavar man nu det ordet?
Postat av: åsa Thörner
Har du ngt bra recept på soppa eller likande för jag har massa mangold men dåligt med infallsvinklar på vad jag ska göra med den...
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg
Anna Eleonor: Oj, det lät gott! Tack för smarrigt tips! :P
åsa Thörner: Tsta denna men med mangold istället för spenat, det brukar jag göra. Ljuvligt god!
http://lyckobacken.se/2008/june/spenatsoppa.html#comment
Postat av: Vera
Jag råkade snubbla in på din sida av en ren slump och jag har läst några av dina inlägg - det märks att du gillar att blogga :D
Trackback