Downshifting-veckan

Läste i en tidning vi prenumererar på, samt hos Elin's trädgård att den 19-25 april är det internationella downshifting-veckan.
Att downshifta handlar om att varva ner mer, växla ner en växel och kanske göra sådant man annars inte gör. Finna lugnet och balanser i sin vardag helt enkelt. Att anamma det under denna vecka kan ju vara ett bra sätt att hitta något nyss som man tycker om som man sedan lägger in naturligt i sin vardag.

Jag har downshiftat en hel del och kommer att göra det helgen ut; går på helg 13:00 imorgon och då väntar bl.a. en fika-date med en vän som jag hittills inte träffat "på riktigt" utan bara på nätet. Har bjudit hem kusinen och hennes man på scones och té på kvällen för att man faktiskt kan ha mys även mitt i veckan. Och på fredag har jag en massage-tid inbokad.

Kom igen nu, downshifta lite med mig! ♣

Länkat; Elin's trädgård, downshifting

Kommentarer
Postat av: Christina

Jag ska gå lite tidigare idag och ägna min lediga fredag och helgen åt att bara umgås med familjen, inga måsten alls den här helgen! Kanske peta ned några frön i jorden, bara ;-) Fast odlandet ingår ju i min egen downshifting-plan.

2008-04-24 @ 10:07:06
URL: http://elins-tradgard.blogspot.com
Postat av: Malin Harju

Christina: Vad skönt! Jag går på helg strax också och ska bara mysa! Massagen imorgon är välbehövd just nu, och så ska jag baka lite...my way of downshifting!

Ha en jättetrevlig helg!

2008-04-24 @ 12:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0