Att våga ta steget

Då saker och ting inträffar, kanske oplanerat och inte alls som man tänkt, gäller det att våga ta steget fullt ut och lita till sin tilltro. Lita till förmågan att det kommer att bli bra, men kanske på ett annat sätt än man först trott.

Just nu händer lite sådana saker i vårt liv. Saker jag inte ens tänker ta upp med nära och kära - ÄN, och absolut inte på bloggen. Det känns för privat och intimt, men jag vill ändå dela med mig av känslan som bor i mitt inre just nu, känslan av att allt alltid ordnar sig. Det är dock inget som behöver oroas eller grubblas över, allt är väldigt bra. Alldeles fantastiskt egentligen! Vi har kommit fram till förändringar som enbart kommer att gynna oss i vårt framtida liv och med den framtida lycka vi tenderar att skapa. Även om det är mycket som händer just nu.

Det gäller att se möjligheter i varje "problem" eller oväntad händelse som dyker upp och att lära sig att dessa saker inte inträffar av slumpen, utan inträffar för att vi ska ta till oss att förändringar ofta (vi ser det som alltid) medför sig något positivt. Människor som blir arga eller upprörda bör bemötas med lugn och genomtänkta svar istället för ännu argare ord och idiotier. Folk som mår dåligt säger eller gör ofta saker de kanske inte ens är medvetna om, oftast för att man tenderar att bete sig egoistiskt då.

Vi tackar för erfarenheten som endast fört oss ännu närmare varandra och stärkt vår kärlek ännu mer och tar nu den lärdom som går att få ur denna situation och går sedan vidare - om än kanske knaggligt i början. Nu återstår att se vad universum har dolt i sitt oändliga sköte för oss!


Kommentarer
Postat av: Malin

Varje utmaning i livet lär oss något. Och om inte det och det hade hänt, så hade ju inte där underbara hänt typ.

Låter klyschigt men allt har sin lilla mening.

När kärleken ökar mellan de levande ökar även livsviljan. Och det är väl det som är allas egentliga önskan.

Kram

2008-08-17 @ 14:06:41
URL: http://malvalin.blogspot.com/
Postat av: Malin Harju

Malin: Tack för dina kloka tankar! De värmer! :)



Kramalin

2008-08-18 @ 06:05:24
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0