Smaksatt(a) Barnmatsbutiken

På butiken Smaksatt som ligger på Rosenlundsgatan i Stockholm finns en massa gott till både vuxna och barn. Minst 80 % av sortimentet är ekologiskt och där finns t.ex. ekologisk barnmat från Peter Rabbit, youghurt och puréer från ekologiska Organix och eko-mat som är smart förpackad för familjen på väg från Ella's kitchen.

Vill också tipsa om Ekologiska Barnmatsbutiken som ligger på Nybrogatan i Stockholm. Där finns mat och specerivaror från t.ex. ovannämnda Peter Rabbit, Saltå Kvarn, Hipp, Organix som också omnömns ovan och Clipper. Alla såklart ekologiska! Man säljer även t.ex. kläder från Kaxig och tygblöjor från Imse Vimse. En riktig guldgruva med andra ord!

Vi planerar att göra all barnmat själv med ska man ut på resa kan det vara bra att veta att det faktiskt finns ett bra sortiment med färdig mat som man kan förse den lille/lilla med med gott samvete!


Kommentarer
Postat av: Susanne

Ville bara säga att med avokado och banan kommer du långt på utflykter med en liten som vill ha mer än mjölk. En nappflaska med vatten, förstås.

2008-08-23 @ 13:22:23
URL: http://ekofamiljen.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Susanne: Ja, det tror jag säkert! :) Men det känns kul att kunna tipsa läsarna om ekologisk allsidighet, även om jag är mer som du och säkert kommer att köra på banan och avocado! ;)



Kramalin

2008-08-24 @ 09:49:58
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0