Ekologisk skönhet

I vårt badrumsskåp finns nästan uteslutande ekologiska produkter. Jag har på senare år nästan slutat sminka mig helt. Kan inte riktigt säga att jag vet vad detta beror på, det har liksom bara blivit så. Trivs med det och känner mig inte finare med smink, skönheten sitter ju inte  däri, jag känner det snarare som att sminket är "i vägen" och känns obekvämt på något vis.

I alla fall så har jag på mina få make up-dagar; Liquid Mineral Foundation från Youngblood Minerals som jag applicerar med deras egna concealer brush. Använder även deras Pressed Mineral Blush i en rosa ton med tillhörande borste.
På mina ögonbryn (även de dagar jag är au naturelle i övrigt använder jag bryn-skugga) har jag en skugga från Lizette Eyebrow Make Up kit i färgen grey, eftersom jag är väldigt ask-grå i min naturliga hårfärg. Detta ögonbrynskit kommer med mallar som man lätt kan hålla mot brynet och "stampa in" färgen med hjälp av, dock fungerade ingen av mallarna på mina bryn. Tog en vanlig, liten pensel till ögonskuggor som jag trimmat ner och till lite, nu fungerar det utmärkt! För att fixera brynen och för att färgen ska fästa för hela dagen använder jag Eye Brow Fix by HM.
Använder en en ögonfransböjare till fransarna och om jag använder mascara så använder jag Big Tease från i.d Bare Minerals.  
På läpparna hamnar uteslutande ALLTID Smith's Rosebud, endera ordinära Salve eller Brambleberry Rose. Den sistnämna är en relativt ny doft/smak som just både doftar och smakar ljuvligt!
Mitt korta hår stylas med C-System Finishing Paste från MOP (Modern Organic Products) och det är utan tvekan den bästa styling-paste jag stött på, helt överlägsen!

Produkterna kommer från HM, Modemecka, Hudoteket och e-beautyshop.

Kommer även att posta inlägg om ekologisk kropp- och hudvård framöver, håll utkik! ♣

Kommentarer
Postat av: Marie

Jättefin blogg!

2008-01-31 @ 21:17:10
URL: http://marie-larsson.blogspot.com
Postat av: Malin Harju

Marie: Tack så hemskt mycket! :)

2008-02-01 @ 07:05:57
Postat av: rocketqueen

Åh, spännande! Har själv tänkt fokusera mycket mer på eko och organiskt i min skönhetsblogg, jag får kika in här för lite tips då och då tror jag allt! :)

2008-08-05 @ 20:29:15
URL: http://rocketqueens.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

rocketqueen: Härligt, du är så välkommen tillbaka! :)

2008-08-06 @ 06:44:18
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Maria

Kika in på www.knockknock.se roliga tshirts av ekologiskt bomull :)

2009-02-01 @ 23:23:29
Postat av: Malin

Halloj! Härlig blogg du har. Kanske har jag redan kommenterat? Minns ej :P Hur som helst kan du snart läsa en hel del om ekologiska skönhetsprodukter på min nya blogg http://ekofin.blogg.se

2009-08-02 @ 22:26:35
URL: http://ekofin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0