Nytt till bebis!

För en stund sedan var vi och beställde en barnvagn på Babyproffsen. Vi är tvugna att köpa en ny eftersom det inte finns några begagnade än som går att fälla ihop till den storlek vi måste ha för bagaget där hundburen också ska få plats.
Det blir i alla fall en Brio Sing 3 in 1 för den kändes bäst för oss och de behov vi har. Det är verkligen en djungel med barnvagnar och vissa säger si och andra tycker så. Man ska nog inte ta till sig för mycket utan mer se till sina egna behov och fundera över vad som behövs i den egna vardagen.

Hade även fått ett paket på lunchen med nappflaskorna i glas från Evenflo (de känns super!) samt en avi på ett paket. Det visade sig att det var vår ekologiska, ergonomiska bärsele som kommit (tack pappa!) från MammaBarn och den känns toppen. Beställde även den ekologiska spädbarnsinsatsen som hör till. Vi får testa den då det kommer någon liten på besök, men det känns som om den kommer att uppfylla våra förväntningar!

En riktigt bra dag för Krypet med andra ord!


Kommentarer
Postat av: K

Tuff barnvagn ni har hittat undra vilken färg ni valde... ha en skön sommar kram Katti!

2008-06-24 @ 08:41:56
Postat av: Malin Harju

K: Hej gumman! Ja, visst är den fin? Vi valde en helsvart med svart barnskydd och grå åkpåse. Kändes lättast att matcha med andra färger.Ha en skön sommar du med!Kramalin

2008-06-24 @ 09:21:18
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Nad

Skoj med ekologisk sele!!!

Själv tyckte jag inte att det gick att bära T i selen (Beco med babyinsats) från det att han var aldeles ny, bär honom fortfarande i sjalen faktiskt (4 mån), så skulle ni känna samma sak så får ni gärna låna vår ekologiska sjal (MAM) och prova!

2008-06-24 @ 21:44:50
Postat av: Malin Harju

Nad: Tack, det var snällt! :)Kul som sagt med ekologisk sele, blev så glad då jag hittade den!

2008-06-25 @ 07:15:37
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0