Enchiladas

Middagen igår blev kanongod! Jag använde receptet men ad libbade lite extra!
Så här gjorde jag för att få 8 st enchiladas;

Stekte 3 stora nävar färsk bladspenat (ekologisk såklart!)  med lite rapsolja och 3 pressade eko-vitlöksklyftor i en stekpanna. Då spenaten blivit  mindre i storlek slängde jag ner ½ dl eko-solroskärnor och 3 hackade schalottenlökar. Sist smulade jag ner 150 gr eko-feta och rörde ner 1 brk eko-crème fraiche. Denna gegga fördelade jag på tortillas-bröd och rullade ihop. Jag lade dem med skarven nedåt i en ugnseldfast form och rev över rikligt med parmesan som jag köpte över disk hos Ost- och delikatessbutiken. Gratinera 225 grader ca 10 min. Serverades med tomat- och löksallad (tomater, vitlök, rödlök, olivolja, balsamico vinegaro, salt, peppar och Sommarlängtan från Änga Gård.)

Ljuvlig fredagslyx! ♣

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0