Enchiladas
Middagen igår blev kanongod! Jag använde receptet men ad libbade lite extra!
Så här gjorde jag för att få 8 st enchiladas;
Stekte 3 stora nävar färsk bladspenat (ekologisk såklart!) med lite rapsolja och 3 pressade eko-vitlöksklyftor i en stekpanna. Då spenaten blivit mindre i storlek slängde jag ner ½ dl eko-solroskärnor och 3 hackade schalottenlökar. Sist smulade jag ner 150 gr eko-feta och rörde ner 1 brk eko-crème fraiche. Denna gegga fördelade jag på tortillas-bröd och rullade ihop. Jag lade dem med skarven nedåt i en ugnseldfast form och rev över rikligt med parmesan som jag köpte över disk hos Ost- och delikatessbutiken. Gratinera 225 grader ca 10 min. Serverades med tomat- och löksallad (tomater, vitlök, rödlök, olivolja, balsamico vinegaro, salt, peppar och Sommarlängtan från Änga Gård.)
Ljuvlig fredagslyx! ♣
Så här gjorde jag för att få 8 st enchiladas;
Stekte 3 stora nävar färsk bladspenat (ekologisk såklart!) med lite rapsolja och 3 pressade eko-vitlöksklyftor i en stekpanna. Då spenaten blivit mindre i storlek slängde jag ner ½ dl eko-solroskärnor och 3 hackade schalottenlökar. Sist smulade jag ner 150 gr eko-feta och rörde ner 1 brk eko-crème fraiche. Denna gegga fördelade jag på tortillas-bröd och rullade ihop. Jag lade dem med skarven nedåt i en ugnseldfast form och rev över rikligt med parmesan som jag köpte över disk hos Ost- och delikatessbutiken. Gratinera 225 grader ca 10 min. Serverades med tomat- och löksallad (tomater, vitlök, rödlök, olivolja, balsamico vinegaro, salt, peppar och Sommarlängtan från Änga Gård.)
Ljuvlig fredagslyx! ♣
Kommentarer
Trackback