Thaigryta
Grytan vi bjöd på igår är så god så jag bara måste dela med mig av receptet!
Varsågoda! ♣
1 påse quornbitar el. 400 gr. färska champinjoner
Stek dem i lite olja och krydda med salt, peppar och 1 tsk malen ingefära.
1 dl finstrimlad purjolök
1 dl -"- rödlök
1 dl rivna morötter
1 dl tärnad rotselleri
1 brk bambuskott
2 msk olja
Stek dem i olja så att de blir mjuka och glansiga.
Häll sedan ner;
2 dl Heinz Hot Chili Sauce
4 msk Sweet Chili Sauce
4 msk soja
4 msk Ketjap Manis
2 msk mango chutney
2 msk kokos
3 pressade vitlöksklyftor
4 dl matlagningsrädde
Blanda noga och låt koka ca. 10 min. på svag värme. Servera med ris och en god sallad!
Nu frukost bestående av äggmacka (eko-ägg, eko-majonnäs, eko-smör och hembakt eko-dinkellimpa...mums!)
♣
Varsågoda! ♣
1 påse quornbitar el. 400 gr. färska champinjoner
Stek dem i lite olja och krydda med salt, peppar och 1 tsk malen ingefära.
1 dl finstrimlad purjolök
1 dl -"- rödlök
1 dl rivna morötter
1 dl tärnad rotselleri
1 brk bambuskott
2 msk olja
Stek dem i olja så att de blir mjuka och glansiga.
Häll sedan ner;
2 dl Heinz Hot Chili Sauce
4 msk Sweet Chili Sauce
4 msk soja
4 msk Ketjap Manis
2 msk mango chutney
2 msk kokos
3 pressade vitlöksklyftor
4 dl matlagningsrädde
Blanda noga och låt koka ca. 10 min. på svag värme. Servera med ris och en god sallad!
Nu frukost bestående av äggmacka (eko-ägg, eko-majonnäs, eko-smör och hembakt eko-dinkellimpa...mums!)
♣
Kommentarer
Trackback