Höst-mys tävling!

Igår handlade jag lite grejor på Hälsokraft och då jag kom hem såg jag att de hade stoppat ner ett nummer av nyaste Hälsa i påsen. Då vi prenumererar på just den tidningen känns det onödigt att ha två ex. hemma. Jag slänger med en Eguale-choklad i smaken Hasselnöt också och gör ett litet mys-kit som jag lottar ut här på bloggen. Liksom, choklad och en bra tidning; vad kan göra dagen bättre? ;)
Ni har till torsdag-morgon kl. 06:00 på er så det blir en kortis. Då kan jag nämligen posta vinsten då jag ska till BM och då har vinnaren sitt kit innan helgen!

 Bild lånad härifrån.  Bild lånad härifrån.

Är ni med?

 - vilket är ert bästa hösttips? Hur gör ni för att må bra/bättre, hur förgyller ni era höstdagar eller har ni kanske ett gott recept på något "höstigt"? Till denna stora fråga finns säkert en bunt med svar!

Lycka till!



Tävlingen är nu avslutad, tack för er medverkan!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Massa värmeljus och rökelse, gärna i doften choklad. Lägg till en god bok, en soffa och en filt. Extra mysigt om det är regnigt och ruggigt ute=)

2008-09-30 @ 10:43:29
URL: http://soleii.devote.se
Postat av: Ika

Ljus i olika former!



Dels försöker jag varje höst lära mig själv att ta vara på dagsljuset och vistas utomhus under den ljusa delen av dagen. Jag hör till de människor som mår dåligt av mörkret, och vet att jag borde vara ute mera i dagsljuset. Fast ibland är det ju svårt att få till...



Den andra formen av ljus är levande ljus av olika slag. I synnerhet nu när jag har flyttat till en lägenhet med djupa fönsternischer som utgör det perfekta ställen för en brokig samling ljusstakar.

2008-09-30 @ 10:46:24
URL: http://cassiopeia81.wordpress.com/
Postat av: Vi Visar Vägen/Annie

Hej!



Mitt bästa tips är att vara ute mycket oavsett om det är ljust, mörkt, soligt eller regningt. Man blir pigg av luften, och blir sedan härligt trött när man kommer in. Då kan man gärna lägga lite extra pengar och krut på gott käk och sitta och ha en evighetsmiddag. Ingen teve, inge musik, bara en massa trevligt prat.

2008-09-30 @ 15:56:34
URL: http://viviv.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag börjar med att baka bröd. När det är klart, och jag har bröddoft i hela lägenheten gör jag mig en kopp varm choklad, tänder ljus och kryper upp i soffan med smörgåsar, ett korsord och bara njuter.

2008-09-30 @ 17:16:47
URL: http://rebeccabakar.blogspot.com
Postat av: ida

när det börjar bli kyligt vill jag ha mustig varm mat..



då gör jag min sambos absoluta favorit som är ratatoille-lasange med keso som är en lite fettsnålare variant av lasange.



man gör en mustig grönsaksgryta med aubergine, zuccini (gärna gul), paprika i olika färger, lök, svarta oliver (om man tycker om) massor av vitlök, krossade tomater, vatten, grönsaksbuljong & en skvätt rödvin.



Varva detta med lasangeplattor färska eller torra (gott med spenatsmak), keso & smulad mozzarella.



ha ratatoille högst upp för att undvika torra plattor, toppa med mozzarella, svartpeppar & hackad basilika.



server med en sallad av valfri smak.

massor av höstiga smaker som värmer gott i magen =)



tack för en kul o bra blogg!



ida



2008-09-30 @ 18:01:59
URL: http://pimpmyhome.blogg.se/
Postat av: Anna Kittybloggarn

Åh, det som är bra med hösten är ju att man får vara hemma hos folk på fest. Alla sorters kalas tycker jag man ska ha. Mitt tips är alltså att bjuda hem någon på fika eller åka till någon med nåt man kan äta. Eller att bjuda hem på fest med allt det du tycker pasar på en fest. Eller! Hälsa på mormor eller så, det är höstmys.



(nu håller jag tummarna hårt för det där är min favoritchoklad!)

2008-09-30 @ 18:20:26
URL: http://bloggenomkittydrew.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och rösta på mig i den här fototävlingen



http://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986



Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :D



PS. Du kan även vinna en fräsig mobiltelefon när du röstar :)





Med vänlig hälsning

Astronauten

http://astronautenochfrank.blogg.se

2008-09-30 @ 18:27:19
Postat av: lina

En höstpromenad med frisk luft och underbara färger ger en kanonstart på dagen. Sedan värmer jag mig gärna inomhus med en kopp kryddigt te & massor av tända ljus förstås!

2008-09-30 @ 20:45:49
URL: http://linalikesmat.blogspot.com
Postat av: Veronika Ekstrand

Hej!

Jag tycker att ta ledigt en dag mitt på en vanlig vecka är det bästa höstmyset. Då ska man bara vara hemma och slappa. Inte göra något påtvingat utan bara det man själv vill just den dagen. Ta dagen som den kommer!

2008-09-30 @ 20:59:26
Postat av: Karolina i Uppsala

Ett höstigt recept bjuder jag gärna på. Hösten är nystart, och nystart för mig innebär ny inspiration och ny entusiasm inför matlagning (efter sommarens alla sallader och grillningar). :) Hemma hos mig har vi i höst börjat äta linser i massor. Igår gjorde vi "ditt" recept på linsgryta. Tack för det, mycket smarrigt! Förra veckan gjorde vi en annan linsgryta. En indisk, Dhal. Också smarrig. Testa gärna, recept finns här på icas hemsida!



recept&state=recept&receptid=614423" rel="nofollow">http://www.ica.se/FrontServlet?s=matrecept&state=recept&receptid=614423

2008-09-30 @ 21:53:24
Postat av: leopardia

när det är höstregnigt tycker jag det passar bra att gå igenom alla foton man sparat på datorn. för att skicka in en beställning och få papperskopior. men det som är mysigt med det hela är att man får uppleva sommaren en gång till. sen kan man ju lyxa till det med en ljudbok och en kopp té samtidigt.

2008-09-30 @ 23:19:51
URL: http://leopardia.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Jag är med, mitt bästa tips nu inför hösten.. hmm.. det börjar ju bli mörkt nu så varför inte tända en massa ljus, sätta sig ner med en bok (eller en hälsa-tidning ;), något gott att äta eller dricka.. (kanske en eguale-choklad, något jag faktiskt inte ens testat) och bara känna lugnet.. :)

2008-10-01 @ 15:02:42
URL: http://sandranordin.com
Postat av: elle

Jag säger bara raggisar (hemstickade såklart), och världens största och mysigaste tröja (sambons gärna), en tjock bok, favoritfåtöljen, skön filt och soft musik i bakgrunden. Regnet får gärna smattra på rutorna. Dricka thé ur stor mugg eller göra en riktigt god smoothie på soya-yoghurt, hallon och blåbär är absolut att rekommendera!

2008-10-01 @ 15:05:39
URL: http://princesselle.blogg.se/
Postat av: Carola L

Varm filt ihopkurad i soffhörnet med tänsa ljus, en kopp rykande thé och en mysig film på TV. STickade sockar på fötterna naturligtvis!

2008-10-01 @ 16:18:42
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Petra

Mitt tips är att plocka in höstlöv och lägga på ett stort fat på bordet. Ger en så mysig höststämning och luktar så gott.

2008-10-01 @ 16:44:23
Postat av: sara

jag är väldigt väldigt frusen av mig. nu när det blir kallare går ajg runt i stickade tröjor mest hela tiden. men ibland fryser jag massor ändå, då brukar jag ta ett långt varmt bad och ha i någon badolja! det är lite vardagslyx. ibland brukar jag även ta med något gott att äta medans, ofta just choklad, och kanske en tidning att läsa. det är riktigt mysigt.

2008-10-01 @ 20:06:09
Postat av: Annelie

Gummistövlar!! Blöta fötter kan förstöra det bästa humöret, men har man rätt sorts skor håller man övriga kroppen varm och kan knata bland höstlöven längre. Jag älskar mina varmfodrade röda gummistövlar :-)



Tack för en jättebra blogg Malin, jag kikar in nästan varje dag!



kramar/Annelie

2008-10-01 @ 20:14:58
Postat av: Annas tävlingsblogg

Jag köper lite smarriga teer och doftljus, det är höstmys för mig.



http://molnboanna.blogg.se/2008/october/tidningchoklad.html



2008-10-01 @ 21:15:52
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Långpromend i en mysig, stor stickad kofta och halsduk! Bara njuta och se alla lövens fina färger!



Eller en hemma kväll med tända ljus, te, filt, en bra film och pojkvännen/vännerna jämte dig :)

2008-10-01 @ 21:49:58
URL: http://cecilialu.blogg.se/
Postat av: Åsa.S

Mitt bästa tips är att tända massor av ljus inne och ta långa promenader ute! =)

2008-10-01 @ 22:20:59
URL: http://glansigyta.blogg.se/
Postat av: erika

Tänder lite mys ljus, kryper upp under filten i soffan´, dricker en kopp te och ser på en bra film.

2008-10-02 @ 12:31:39
URL: http://www.metrobloggen.se/bravinster

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0