Löddrig tävling!

Idag är det onsdag och jag tänkte vi skulle dra till med en ny tävling, jag vet ju att ni är en hel drös där ute som längtar efter att vinna! ;)

I potten denna gång finns tvålen Hand soap från Urtekram i doften Rose. Sist Johan skulle köpa tvål på Grön Gåva blev det lite galet och han kom hem med denna istället för en stor pumptvål i samma märke och samma doft, så jag tänkte att den kunde bli en bra tävlingsvinst!

 Bild lånad härifrån.

För att vara med och tävla vill jag att ni ger ert bästa skönhetstips på saker man kan göra själv; gurkskivor på ögonlocken, tépåsar under ögonen mm.

Tävlingen pågår till söndag vid 10-tiden.

Lycka till!



Tävlingen är nu avslutad, tack för er medverkan!

Kommentarer
Postat av: Susannee

Här är ett litet tips om du kanske har bränt dej i solen eller har en irriterad hud. Denna mask är så enkel och gör att du känner dej mycket bättre!



1 msk honung

1 msk vanlig yogurt

Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera sedan på ansiktet. Låt masken sitta på i ca 20 min.



Lycka till!

2009-01-21 @ 08:21:31
Postat av: Elin

Ojoj! Skönhetstips! Ja jädrar.

Min mormors syster som var hårfrissa smorde varannan dag lite olivolja i hårbotten med mjuka rörelser. Resultatet blev ett fluffigt och fint fallande hår med lyster (alltså inte fettlyster utan naturligt glänsande)

2009-01-21 @ 09:09:48
URL: http://elinholmberg.blogspot.com/
Postat av: Sara

Det bästa skönhetstipset enligt mig är att vara stolt över sig själv :) Det lyser igenom och man blir vackrare än någon gurk-kur kan göra en!

2009-01-21 @ 11:01:28
Postat av: Cecilia Karlsson

I stället för att köpa hem dyra nagelbandsoljor och -krämer med innehållsförteckningar som ser ut som rena grekiskan brukar jag ta ett nagelbad när jag märker att naglar och nagelband blir torra. Jag värmer lite vatten i en vid kopp och häller i en liten skvätt olivolja, det hör susen, särskilt på vintern!

2009-01-21 @ 11:30:24
Postat av: Ika

Honung är mitt bästa ur-skafferiet-skönhetstips! Jag brukar rengöra ansiktet med honung på morgnarna, tycker att den funkar bra som mild rengöring när huden inte är så smutsig (på morgonen är det ju egentligen bara hudens eget fett på ansiktet, och ingen annan smuts). Huden blir mjuk och fin efteråt, och man kan också använda enbart honung som ansiktsmask och då sitta med den en längre stund.

Jätteskönt på torra och spruckna läppar också - kladda på och sitt med den så länge du kan utan att äta upp den...

Man kan också ha honung i håret, en liten klick (ärta eller mindre) som man stryker ut över handflatorna och sedan fördelar i vått hår, eller tillsammans med vårdande balsam för en inpackningseffekt.

Senaste användningsområdet jag testade var att smörja ovansidorna av händerna med honung och sitta med dem kladdiga en stund. Skönt för mina händer som blir sandpapperstorra med tendenser till sprickor och eksem nu på vintern.

2009-01-21 @ 13:22:00
URL: http://cassiopeia81.wordpress.com/
Postat av: Ida

1. blanda honung, lite olja & torkad timjan. Peela händerna med detta. blir babymjuka



2. smörj läpparna med flytande acasiahonung, låt sitta en stund o slicka sedan bort det.



3. peela ansiktet med en handuk som du inte tvättat med mjukmedel. världens bästa peeling för ansiktet.



4. Ett leende är mitt allra bästa skönhetstips.

2009-01-21 @ 14:10:21
URL: http://www.pimpmyhomebloggen.se
Postat av: Lisa

Blanda råsocker med lite sesam- oliv- eller rapsolja. Så ha man en snabb kroppsskrubb! Annars är ju oliv- solros- eller rapsolja perfekt att smörja kroppen med efter badet. Gärna med nån droppe äkta eterisk olja i för att känna sig extra fin och väldoftande.

2009-01-21 @ 14:45:49
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: vintageretroprinsessa

På barista i stan får man ta ekologisk kaffesump :=)

den kan man scruba hela kroppen med :=))))

Grattis och bra :)

2009-01-21 @ 18:15:53
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: vintageretroprinsessa

Psssst nu har vi oxå grön gåvas tvätt nötter hemma hi hi hi hi ;)

2009-01-21 @ 18:17:22
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Jädrar, honung tänkte jag ju också på... Men allmänt så är ju sömn det bästa som finns! Och frisk luft förstås... Om man vill göra något extra så koka upp torkad mynta och rör i lite honung och häll i badet, otroligt uppfriskande! Byt ut honungen mot grovsalt och fötterna blir jätteglada!

2009-01-21 @ 20:12:07
URL: http://ellinorens.blogspot.com
Postat av: Nadia

Men oj vilka sköna tips! Borde ta några och prova dessa, men först försöka sova mer för sömnbanken behöver påfyllning innan något annat kan fungera...



Annars så sa min mamma något igår som kan vara ett tips kanske, dock inte beprövat av mig, men av henne:

Varje dag, ställ dig framför en spegel och se dig i ögonen. Säg till dig själv något som du är i behov av att höra, ex min mamma brukar säga; "Fy fasen vad du är snygg för att vara över sexti!"

Och det ÄR hon! Hon ser betydligt mycket yngre ut plus väldigt fräsh och pigg! Så kanske funkar det? Hon säger i allafall att hon mår otroligt mycket bättre, superbra, sedan hon började med detta. Så jag borde nog försöka...

2009-01-23 @ 14:07:57
Postat av: Anna Kittybloggar'n

Har du någon gång vaknat och känt dig stel? Tänkt att det mjukar ju upp sig när jag väl klivit upp? Skippa det steget och mjuka upp redan i sängen. Börja med att sträcka ut dig så långt du kan. Sen gör du som katter när de sträcker på sig. Ryggen blir utstrechad och du kliver upp med en kropp redo för dagen. Jag har blivit beroende och känner mig stelare om jag skippar "katten".

2009-01-24 @ 12:20:52
URL: http://bloggenomkittydrew.blogspot.com/
Postat av: Annelie

Mitt bästa skönhetstips är att inte tvätta håret för ofta! Aldrig oftare än var tredje dag, håret vänjer sig faktiskt vid det och känns inte fett efter ett tag. Det blir glansigt och topparna slits mindre!

Jag har långt hår och klipper det sällan mer än en gång per år, och sist jag var hos en frisör trodde hon inte på mig när jag sa hur länge det var sen jag fick det klippt ;-)



Du har sån bra blogg Malin, jag kollar varje dag :-)

kram /Annelie



2009-01-24 @ 20:56:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0